بررسی پروژه های تغذیه مصنوعی آب های زیززمینی استان اصفهان در راستای اهداف طرح تعادل بخشی آب های زیززمینی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین همایش ملی سامانه های سطوح آبگیر باران
- کد COI اختصاصی: RWCS06_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 469
نویسندگان
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه اصفهان
دانشجوی دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
افت زیاد سطح ایستایی و روند نامطلوب کمی و کیفی آبدهی چاه ها، چشمه و قنات ها در اغلب دشت ها، به هم خوردن تعادل آبی و به دنبال آن تعادل زیست محیطی حوزه های آبخیز، ناپایداری کشاورزی ودرنهایت تشدید روان بیان زایی در کشور معلول مستقیم بهره برداری بیش از حد از منابع آب زیرزمینی است تغذیه مصنوعی آبخون ها به روش پخش سیلاب در دشت ها راهکاری است که تاکنون در خیلی از مناطق کشور اجرا شده است. سیستم تغذیه مصنوعی با هدف ذخیره آب های سطحی مازاد در آبخوان های آب زیرزمینی به منظور بهبود کمی منابع آب و همچنین بهبود کیفیت آب در طی گذراز لایه های مختلف خاک صورت می پذیرد. اجرای طرح های تغذیه مصنوعی بنابر روش های جدید در استان اصفهان قدمت چندانی نارد از سال 1366 آغاز شده است در این مدت 17 طرح تغذیه مصنوعی توسط شرکت آب منطقه ای اصفهان در استان اجرا شده است براساس ارزیابی صورت گرفته در این پژوهش این طرح های تغذیه مصنوعی در مکان های احداث شده اند اما از نظر نگهداری و بهره برداری نیاز به رسیدگی بیشتری دارند.کلیدواژه ها
تعادل بخشی، آب زیرزمینی، تغذیه مصنوعی، اصفهان، ارزیابی کلی، مکان یابی، مرمت ونگهداریمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.