ایمونومودلاتورها، راهکاری جامع برای مقابله با عوامل بیولوژیکی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی
  • کد COI اختصاصی: ECDS05_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 603
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمجتبی آقایی

پژوهشگر، مرکز علم و فناوری زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین(ع)

محمدباقر صالحی

پژوهشگر، مرکز علم و فناوری زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین(ع)

عباس حاجی زاده

استادیار، مرکز علم و فناوری زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین(ع)

داود صادقی

پژوهشگر، مرکز علم و فناوری زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین(ع)

چکیده

باتوجه به گستردگی عوامل بیولوژیکی وسابقه استفاده از عوامل بیولوژیکی به عنوان عوامل بیوتروریستی، مقابله گسترده و همه جانبه با این عوامل را به چالش کشیده است. ایمن سازی افراد بر علیه کلیه عوامل، یک امر غیر ممکن می باشد. با توجه به اینکه دراکثر افراد درگیر با عوامل بیولوژیکی، سیستم ایمنی ورود کرده و باعث تغییراتی در آن می گردد لذا یافتن یک راهکار جامع برای مقابله با اکثر بیماری ها همیشه مدنظر متخصصان این حوزه بوده است. ایمونومودلاسیون (Immunomodulation) به دستکاری سیستم ایمنی و تمام وقایع درمانی جهت تنظیم سیستم ایمنی بدن اشاره دارد.این نوع تقویت پاسخ ایمنی، که به عنوان ایمن سازی شناخته می شود، می تواند جهت جلوگیری از عفونت توسط واکسیناسیون و مبارزه با یک عفونت ایجاد شده از قبل، مورد استفاده قرار گیرد. ایمونوژنها به دلیل درک صحیح مردم از اهمیت یک سیستم ایمنی سالم در حفظ سلامتی و همچنین پیشگیری وبهبودی از بیماریها، بسیار محبوب هستند. مسئله کمک به بدن برای بهینه سازی سیستم ایمنی از اهمیت حیاتی برخوردار است. در این زمینه، ایمونومدولاسیون در علوم پزشکی بسیار ارزشمند است و باید به طور گسترده برای توسعه ترکیباتی که میتوانند ایمنی را در برنامه تغییرات سریع محیط زیست افزایش دهد، مورد بررسی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

ایمونومودلاسیون، بیوتروریسم، عوامل بیولوژیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.