تبیین مدل راهبردی سیستم اطلاعات مدیریت نوین در مدیریت کارآمد منابع و مصارف شهرداری

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
  • کد COI اختصاصی: DSCONF06_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 627
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا فرشبافی

دانشجوی فوق لیسانس، مدیریت دولتی - مدیریت سیستمهای اطلاعاتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

مجتبی رمضانی

دکتری، مدیر گروه دانشگاه آزاد اسلامی بناب، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت

چکیده

این پژوهش با تبیین نقش سیستم های اطلاعات مدیریت نوین به دنبال ایجاد یک رابطه ی علمی و منطقی بین فناوری اطلاعات و مدیریت منابع و مصارف است تا باعث توسعه به معنای علمی و منطقی به مثابه رشد مثبت کمیت ها و ارتقاء کیفیت ها در حوزه های عملکردی و اقتصادی شود. تحلیل های اقتصادی رویکرد های مهمی هستند که در این موضوع مورد توجه قرار گرفتند. این تحلیلها در راستای تحقق سیستم مدیریت اطلاعات، درنهایت فناوری اطلاعات را اینگونه بیان میکنند؛ فناوری اطلاعات عبارت است از تجهیزات محاسباتی و حسابگری دفتری و اداری که رایانه در راس آن قرار دارد به عبارتی ابزارهای ملموسی که با استفاده از آن اطلاعات پردازش شده و در اختیار کاربران نهایی قرار می گیرد. با این حال این موضوع با در نظر داشتن منابع و مصارف اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. شهرداری ها به عنوان بخش اصلی در سیستم اجرایی شهری با در نظر داشتن منابع و مصارف شهری نیز وجه مهمی در موضع اقتصاد شهری محسوب میشوند ضمن اینکه آماده سازی و تحلیل لایه های رقومی و نقشه های مرتبط به همراه اطلاعات توصیفی فوق العاده حائز اهمیت تلقی میگردد. به همین منظور، با هدف رسیدن به کاربردهای مطلوب و اقتصادی GIS شهری، باید اطلاعات به گونه ای تهیه، آماده سازی و ذخیره گردد، که در مراحل تحلیلیبتوان از آنها کاملترین بهره برداری را دریافت نمود. در مرحله بنیادین، ایجاد لایه ها و نقشه های تخصصی این امکان را فراهم می آورد که در روند مدیریت هوشمندانهی امروزی کاربردهای متعددی را انتظار داشت. در این راستا به مورد این پژوهش و اهداف آن موضوع نقش سیستمهای اطلاعاتی مدیریت کارآمد در حوزه ی منابع و مصارف شهری محقق شده است. شهرداری ها به عنوان متولی انجام امور در حوزه های استراتژی و عملیاتی مورد توجه قرار گرفته است. در نتیجه به همین منظور، با هدف رسیدن به کاربردهای مطلوب و اقتصادی GIS شهری، اطلاعات به گونه ای تهیه، آماده سازی و ذخیره می گردند، که در مراحل تحلیلی بتوان از آنها کاملترین بهره برداری را دریافت نمود.

کلیدواژه ها

شهرداریها، منابع و مصارف، مدیریت نوین و کارآمد، مدیریت سیستم های اطلاعاتی((MIS، سیستماطلاعات جغرافیایی((GIS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.