برنامه نویسی سریع در توسعه نرم افزار خاص
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM03_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 754
نویسندگان
دانشکده شهید چمران رشت
دانشگاه شهید چمران ، رشت
چکیده
این مقاله تجربیات استفاده از برنامه نویسی سریع (XP) برای پروژه های خاص را نشان میدهد. این تجربیات عبارتند از توسعه یآزمون محور شیوه های XP، برنامه نویسی دو نفره ، تعامل کوتاه، مالکیت کد تیم و آزمون های پذیرش. نویسنده در مورد امکانات فناوری های اطلاعات در زمان بهبود مهارتهای ارتباطی کودکان مبتلا به اختلالات خاص مانند طیف اختلالات اوتیسمی، سندرمداون، عقبماندگی ذهنی و غیره می نویسد. توسعه ی یک نرم افزار که ریشه در سیستم ارتباطی PECS (سیستم ارتباطی تبادل تصویر) و VOKS گوناگون چک اسلواکی آن دارد مبنای این مقاله می باشد تا ویژگی توسعه و تایید نرم افزار برای گروه مشخصی از کاربران معلول را نشان دهد.این مقاله، شایستگی استفاده از روش های سریع توسعه ی نرم افزار را برای یک نرم افزار واقعی که برای کاربران با اختلالات خاصطراحی شده است نشان می دهد و سعی می کند مزایا و معایب روش های جدید، به ویژه برنامه نویسی سریع را نشان دهد. این روشسریع ، واکنش سریع به یک تغییر قبل از اتمام طرح را ترجیح می دهد که اهمیت آن در مورد نرم افزار توسعه یافته ثابت شده است.نیازمندی های جدید و تغییرات زیادی در طول توسعه وجود دارند و راه حل آنها برای کیفیت خروجی ، نسبت به پیروی از برنامه یزمانی توسعه از اهمیت بیشتری برخوردار است.کلیدواژه ها
روش سریع ، اوتیسم ، سندرم داون ، برنامه نویسی سریع ، عقب ماندگی ذهنی، VOKS، تست، تست واحدمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.