ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر دانه بندی کامپوزیت سیمانی بر مکانیسم باربری فایبرهای فولادی با قلاب انتهایی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE11_331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 539
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران-سازه، مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه ای و بتن توانمند، گروه مهندسی عمران، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران.
استادیار، مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزهای و بتن توانمند، گروه مهندسی عمران، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران
چکیده
ویژگی ها منحصر به فرد بتن های الیافی، همچون رفتار بهبودیافته کششی، تابعی از کیفیت اندرکنش بتن و فایبر است. از میان عوامل متعدد تاثیر گذار بر اندر کنش فایبر و بتن، نقش دانه بندی بتن کمتر در تحقیقات گذشته مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله تاثیر دانه بندی بتن بر رفتار بیرون کشیدگی فایبر مورد توجه قرار گرفته است. در پژوهشی آزمایشگاهی فایبرهای قلابدار فلزی با طولهای گیرایی متفاوت در نمونه های بتنی با ویژگی خودتراکم کاشته شده است. وجه تمایز بتن ها حداکثر اندازه سنگدانه هاست. بعد از تکمیل فرآیند عمل آوری نمونه های ساخته شده، فایبرها تحت نیروی کششی مستقیم از بتن بیرون کشیده شدند و همزمان نیروی کششی وارد شده و لغزش متناظر فایبر از بتن اندازه گیری شد. مقایسه نتایج بدست آمده از آزمایش ها نشان داد که با افزایش قطر سنگدانه ها، نسبت مقاومت چسبندگی به مقاومت فشاری بتن بهبود می یابد .کلیدواژه ها
بتن خود تراکم فایبری، فایبر فولادی قلاب دار، بیرون کشیده شدن فایبر ، دانه بندی بتنمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.