بررسی مزایا و معایب توازی راه آهن سریع السیر با آزادراه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت
  • کد COI اختصاصی: SECM03_183
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 436
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان عوض زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی خطوط راه آهن، دانشگاه علم وصنعت ایران

چکیده

رشد چشمگیر تکنولوژی، دنیای ارتباطات را دگرگون ساخته است. ضرورت افزایش سرعت در سیستم های حمل و نقل یکی از دست آورد های تکنولوژی در حوزه ی ارتباطات است. از طرفی سیستم حمل و نقل ریلی به عنوان امن ترین سیستم ارتباطی از پتانسیل بالایی در این زمینه برخوردار است.در بازدید از کشورهای اروپای غربی مشاهده گردید که در بسیاری از نقاط مسیر راه آهن های سریع به موازات اتوبان ها قرار دارد و این امر سوالاتی را ایجاد نمود که با بررسی ها و تحلیل ها نتایج جالبی بدست آمد. علاوه بر این آثار از جنبه بهره برداری نیز زمان سیر و انرژی مصرفی نیز کاهش یافته و زمینه تبلیغ واقعی و مستمر برای جذب مسافرین جاده ای به سیستم ریلی فراهم میگردد. ما در این تحقیق با مروری بر پروژه های اجرا شده در گذشته و بررسی نحوه اجرای آن و مزایا و معایبی که دارند سعی نمودیم تا نقشه راهی مدون نماییم تا در صورت توجیه آن در مسیری منطبق با آن شرایط بتوانند استفاده نمایند.

کلیدواژه ها

توازی، آزادراه، راه آهن سریع السیر، تملک، حمل و نقل ترکیبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.