اجرای شبیه سازی ترکیبی(دوگانه،هیبریدی) در زمان واقعی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت
  • کد COI اختصاصی: SECM03_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 684
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیام پارسایی نیا

دانشجوی فوق لیسانس، مهندسی عمران، گرایش زلزله، دانشگاه علم و صنعت،تهران

نسترن قاسمی

دانشجوی فوق لیسانس ،مهندسی عمران، گرایش سازه، دانشگاه علم و صنعت،تهران

چکیده

در آزمایش دوگانه پاسخ های دینامیکی سازه به طور عددی در رایانه محاسبه می شود. سپس نیرو های داخلی سازه شبیه سازی شده به دست می آید و جابجایی های متناظر با این نیروها حساب شده و برنمونه اعمال می گردد. در این روش با ترکیب آزمایش عملی با شبیه سازی عددی، می توان به راحتی برای سیستم سازه های بزرگ و پیچیده یک جواب دقیقی و کارآمد بدست آورد.این روش به دو صورت شبه دینامیکی و زمان واقعی انجام می شود.

کلیدواژه ها

شبیه سازی دوگانه مجازی،زمان واقعی،شبیه سازی شبه دینامیکی،شبیه سازی عددی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.