بررسی ترکیبات اسیدآمینه پوست گریپ فروت
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه
- کد COI اختصاصی: DPFSTS06_353
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 722
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شیراز، شیراز
دانشیار بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شیراز، شیراز
چکیده
با توجه به این مسئله که در جوامع امروزی، استفاده غذایی از پوست مرکبات کمتر مرسوم است. مرکبات در سراسر جهان به عنوان محصولات تازه، آب میوه مصرف می شود و اغلب پوست به عنوان زباله ای که حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات ثانویه با فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی نسبت به سایر قسمت های میوه است، رها می شود. با توجه به اینکه تهیه ی روغن از پوست مرکبات فرایندی سهل الوصول و ارزان است و می تواند به عنوان ماده اولیه ی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد با در نظر گرفتن این مسئله بر آن شدیم تا در تحقیق پیش رو پروفایل اسید های آمینه پوست گریپ فروت را، به عنوان یک نمونه از گیاهان مرکبات مورد ارزیابی قرار دهیم. اسید آمینه های محلول توسط متانول 50 درصد استخراج شد سپس توسط افتامید نشان دار شد. اسید آمینه های نشان دار شده توسط کروماتوگرافی مایع متصل به طیف سنج جرمی آنالیز شد. مطابق با نتایج حاصل از کرماتوگرافی اسیدآمینه های پرولین، آسپاراژین، آرژنین، آسپاراتیک اسید، سرین و آلانین بیشترین میزان را در پوست گریپ فروت دارا بودند. این ترکیب آمینواسیدی نقش مهمی در افزایش قدرت دفاعی در گیاهان دارد.کلیدواژه ها
پوست مرکبات، گریپ فروت، پروفایل اسید آمینهمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.