ارائه روشی بهبود یافته جهت تخصیص وظایف در شبکه های ابری محاسباتی با استفاده از منطق فازی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه
- کد COI اختصاصی: DPFSTS06_340
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 488
نویسندگان
موسسه غیرانتفاعی پاسارگاد شیراز
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جهرم
چکیده
در پردازش ابری سرویس گیرندگان بدون اطلاع از پشت صحنه پردازش ها (داخل ابر) و جزئیات فنی، از خدمات سخت افزاری و نرم افزاری در بستر شبکه ای وسیع همچون اینترنت بهره مند خواهند شد. یکی از مهمترین چالش های استفاده از پردازش ابری چگونگی توزیع وظایف ابری در بین منابع این شبکه می باشد به گونه ای که کمترین زمان مهاجرت را در هر یک از وظایف ابری داشته باشیم و این چالش عموما بنام تخصیص وظایف در پردازش ابری شناخته می شود. تخصیص بهینه وظایف به منابع ابری، رضایت سرویس گیرندگان ابری را افزایش، زمان اجرا را حداقل و زمان مهاجرت وظایف را کاهش می دهد. بنابراین می توان مدلی پیشنهاد نمود که با کنترل مولفه های درصد استفاده حافظه جانبی و درصد آزاد بودن حافظه اصلی هر منبع ابری، اقدام به توزیع عادلانه وظایف بر اساس میزان این پارامترها در بین منابع ابری نماید. به دلیل عدم قطعیت در مولفه های بیان شده در هر لحظه از زمان، در پردازش ابری، استفاده از مفاهیم غیرقطعی مانند منطق فازی می تواند گزینه مناسبی جهت تخصیص وظایف به منابع ابری محسوب گردد. در این مقاله جهت مسئله بیان شده یک کنترل فازی ارائه شده است که با دریافت درصد استفاده حافظه جانبی و درصد آزاد بودن حافظه اصلی هر منبع ابری و با استفاده از قوانین طراحی شده اقدام به تخصیص بهینه وظایف جهت هر منبع بر اساس توانایی آن منبع ابری می نماید. روش ارائه شده در این مقاله در بستر شبکه ابری شبیه سازی شده و با مدل تخصیص وظایف مورچگان و نوبت گردشی مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج حاصل شده حاکی از کاهش زمان مهاجرت وظایف ابری در روش ارائه شده و کاهش Makespan در این شبکه می باشد.کلیدواژه ها
پردازش ابری، تخصیص وظایف، منطق فازی، زمان مهاجرت، کنترل فازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.