اهمیت طراحی مجموعه تفریحی توریستی با رویکرد دوستار طبیعت در شهرستان بروجرد
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه
- کد COI اختصاصی: DPFSTS06_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 559
نویسندگان
گروه معماری، واحد قائم شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم شهر، ایران
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر، ایران
استادیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر، ایران
چکیده
گردشگری، صنعتی گسترده، عظیم و روبه رشد در عرصه فرهنگ و اقتصاد جهان است که بعنوان یک صنعتی نو پا در سال های اخیر تاثیرات زیادی بر وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهان داشته است. شهر بروجرد از دیرباز جزو مناطق خوش آب و هوا با طبیعتی بکر بوده. رساله حاضر پژوهشی در رابطه با تاثیر معماری در جهت جذب توریست و گردشگران داخلی و خارجی می باشد که هدف آن، حفظ محیط طبیعی در وضع موجود و برقراری ارتباط بین طبیعت و کاربران برای جذب بیشتر گردشگران است، در حال حاضر بدلیل ناشناخته بودن پتانسیل های موجود در شهرستان بروجرد (استان لرستان) و همچنین عدم وجود مجموعه ای توریستی تفریحی در این شهر این طرح در نظر گرفته شد. بشر از ابتدا تا کنون همواره در ارتباط و مانوس با طبیعت بود که در هرحال طبیعت به عنوان منبع الهام بشر بوده است معماران نیز اکثرا از اصول طبیعت در طرح های خود بهره برده اند از انجایی که در زمینه گردشگری راه های مختلفی برای جذب توریست در کشور و سایر نقاط جهان وجود دارد در میان این روش ها مجموعه های گردشگری از اصلی ترین و اولین گزینه های جذب گردشگر در محسوب می گردند. روش تحقیق، کتابخانه ای و میدانی با تحلیل توصیفی انتخاب شده است.کلیدواژه ها
مجموعه تفریحی توریستی، گردشگری، طبیعت، شهرستان بروجردمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.