بررسی مسیریابی امن در شبکه اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICIRES03_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1207
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم گل محمدی

دانشجوی دکتری ،گروه کامپیوتر،واحد نیشابور،دانشگاه آزاد اسلامی ،نیشابور،ایران

سید دانیال علیزاده جواهری

دانشجوی دکتری ،گروه کامپیوتر،واحد نیشابور،دانشگاه آزاد اسلامی ،نیشابور،ایران

رضا قائمی

استادیارگروه کامپیوتر،واحد قوچان،دانشگاه آزاد اسلامی ،قوچان،ایران

چکیده

اینترنت اشیاء بر استقرار شبکه های پر اتلاف و کم توان تاکید می کند تا از روابط بین اشیا و اتصال آنان با اینترنت حمایت و پشتیبانی کند. شناسایی و تجزیه و تحلیل حملات امنیتی امری ضروری می باشد. حملات علیه توپولوژی شبکه باعث می شود که تنظیمات شبکه بهم بریزد و باعث تنزل کارایی شبکه و کناره گیری گره ها شود. در نهایت حملات علیه ترافیک شبکه بیشتر می شود. گره مخرب این اجازه را می یابد که به بخش عمده ای از ترافیک دسترسی پیدا کند و آن را تجزیه و تحلیل نماید و اهداف حمله به مسیریابی را عملی کند. شبکه های اینترنت اشیاء می توانند برای کاربردهای بسیاری در حوزه های مختلف صنعتی از جمله نظارت بر زیرساخت، خدمات شهری، کاربردهای نظارتی و امنیتی و غیره مورد استفاده قرار بگیرند. با این حال، جمع آوری مقادیر زیادی از داده ها از چنین شبکه هایی اغلب باعث تراکم ترافیک در ناحیه شبکه مرکزی می شود و موجب به خطر افتادن امنیت داده ها می شود. روش های مسیریابی امن مشکلات امنیتی را تاحد زیادی برطرف می کنند. در این تحقیق، روش های مسیریابی امن و تشخیص نفوذ پیشنهاد می شود که می توانند حمله گره های مجاور را در پروتکل های مختلف شناسایی کنند و یک فرایند امن برای جلوگیری از تاثیر حملات به پروتکل ها ارائه دهند که باتوجه به اطلاعات مکان و قدرت سیگنال دریافتی شناسایی گره مخرب انجام می شود. همچنین الگوریتم های بررسی شده در این تحقیق سعی دارند با معیارهای اعتماد در میان گره های اینترنت اشیاء، حملات و لینک های مخرب و جعلی منتهی به گره های مخرب تا حد ممکن انتخاب نمی شود. به علاوه طول عمر شبکه افزایش می یابد و با سوء رفتار در شبکه مقابله می کنند. این موضوع برای جلوگیری از حملات مختلف استفاده می شود.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، گره جعلی، مسیریابی امن، اعتبار گره، پروتکل RPL

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.