عوامل موثر در بهبود کیفیت و بهره وری نیروی انسانی در شرکت ها با به کارگیری تصمیمات استراتژیک مدیریتی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
  • کد COI اختصاصی: ACONF04_482
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 380
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نارسیس اباذری

دکترای مدیریت کسب و کار DBA

چکیده

امروزه با تغییرات سریعی که بشر در سازمان ها و جوامع شاهدآن می باشد توجه به مفاهیم اصلی سازمانی و پیاده سازی نظام های نوین اداری جهت همسویی با این تحولات ضروری به نظر می رسد. درباره مفهوم بهره وری گاهی اوقات تعابیر اشتباهی می شود . منابع انسانی مهمترین سرمایه سازمان ها است، لذا تلاش برای افزایش بهره وری منابع انسانی و جلوگیری از موانع افزایش بهره وری از اهداف اساسی هر سازمانی محسوب می شود و رشد اقتصادی شرکت ها در گرو نرخ رشد بهره وری آنان است. جهت بررسی میزان کارآمدی نیروها، عملکرد نفرات با تجربه و نیروی جوان مورد ارزیابی قرار گرفت. پژوهش حاضر مطالعه تصمیمات استراتژیک مدیریتی در بهبود کیفیت و بهره وری در صنعت با استفاده از انتقال دانش فنی به منابع انسانی بود. نتایج نشان داد، مدیران باید بتوانند به خوبی درباره کیفیت تصمیمات خود تحقیق و به تشخیص برخی از خطاها بپردازند و همچنین بایستی برخی از توهمات اشتباه شناسایی شوند و سپس با استفاده از این بینش تفکر ناقص را با یک روش دقیق برای رسیدن به تصمیمات استراتژیک جایگزین کرد. بهره وری استفاده مطلوب، موثر و بهینه از مجموعه امکانات، ظرفیتها، پتانسیلها، نیروها، منابع و فرصتها بیان شده و دیده می شود گروه با انرژی بالاتر و جوان تر می توانند با تکیه بر دانش فردی و ارزش نهادن به تخصص آنها همچنین ایجاد انگیزه در آنها می توان به موفقیت بیشتری رسید. ولی نتایج نشان داد مجموعه ای که متشکل از هر دو گروه با تجربه و جوان باشد دانش فنی به خوبی به افراد منتقل شده و نتایج بهتری در زمینه بهبود بهره وری و بالا بردن کیفیت کسب خواهند شد.

کلیدواژه ها

تصمیمات استراتژیک مدیریتی، بهبود کیفیت و بهره وری، انتقال دانش فنی، منابع انسانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.