ارزیابی شیوه های نوین جذب و نگهداشت شرکت کنندگان در برنامه های سوادآموزی و آموزش بزرگسالان عجبشیر
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
- کد COI اختصاصی: ACONF04_404
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1136
نویسندگان
چکیده
هدف کلی تحقیق حاضر ارزیابی شیوه های نوین جذب و نگهداشت شرکت کنندگان در برنامه های سوادآموزی و آموزش بزرگسالان عجبشیر است. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه معلمان مدارس آموزش بزرگسالان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی شهرستان عجبشیر میباشد. ابزار جمع آوری اطلاعات، دو پرسشنامه؛ پرسشنامه شیوه های نوین جذب و نگهداشت شرکت کنندگان در برنامه های سوادآموزی و آموزش بزرگسالان بر اساس پژوهش همتی و زرچینی 1390 و پرسشنامه سوادآموزی و آموزش بزرگسالان بر اساس نظریه گالبریت 1998 است که پس از سنجش روایی و پایایی و اطمینان از آن در اختیار نمونه آماری قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده های آماری از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده شد. بدین ترتیب که برای طبقه بندی، تلخیص و تفسیر داده های آماری از روش آمار توصیفی و در سطح استنباطی برای بررسی تاثیر شیوه های نوین در جذب و نگهداشت شرکت کنندگان در برنامه های سوادآموزی و آموزش بزرگسالان عجبشیر از آزمون کلموگروف- اسمیرنف، r پیرسون و رگرسیون و آزمون t تک گروهی با نرم افزار SPss استفاده گردیده است. نتایج حاصل نشان میدهد که میزان اثرگذاری شیوه های نوین جذب و نگهداشت شرکت کنندگان در برنامه های سوادآموزی و آموزش بزرگسالان عجب شیر بالاتر از حد متوسط بوده است.کلیدواژه ها
جذب، نگهداشت، سوادآموزان، آموزش، بزرگسالانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.