بررسی تاثیر کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانک ها با محوریت BSC مطالعه موردی: صنعت بانکداری استان اردبیل

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
  • کد COI اختصاصی: ACONF04_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 648
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده زهرا موسوی اصل

دانش آموخته مدیریت صنعتی موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی،اردبیل، ایران

اکبر عالم تبریز

عضو هیئت علمی گروه مدیریت،دانشگاه شهید بهشتی،تهران، ایران

سیدمهدی منیری

عضو هیئت علمی گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی، اردبیل، ایران

چکیده

یکی از رویکردهایی که برای آسیب شناسی و ارزیابی عملکرد در سازمان های انتفاعی و غیر انتفاعی به کار گرفته شده است و نتایج خوبی هم بدست آماده است مدل کارت امتیازی متوازن(( BSC است که با دیدی وسیع و کلان بر عملکرد سازمان ها می نگرد و بر اساس چهار دیدگاه؛ مالی، مشتری، فرایند های داخلی، رشد و یادگیری، به ارزیابی عملکرد سازمان ها می پردازد. لذا هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانکهای استان اردبیل بر اساس مدل BSC بود. روش تحقیق بر اساس ماهیت از نوع کمی، بر اساس هدف از نوع کاربردی و بر اساس نحوه گردآوری اطلاعات، توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش را کارکنان بانکهای استان اردبیل تشکیل داد که 160 نفر به صورت تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید. روش تجزیه و تحلیل داده ها به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی صورت گرفت که در قسمت آمار توصیفی با استفاده از شاخصهای مرکزی و پراکندگی و در قسمت آمار استنباطی از تی تک متغیره، تحلیل عاملی مرتبه اول و معادلات ساختاری استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که: کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانکها از منظر مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد. کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانکها از منظر فرایندهای داخلی تاثیر مثبت و معناداری دارد. کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانکها از منظر مشتری تاثیر مثبت و معناداری دارد. کسب و کار الکترونیکی بر عملکرد بانکها از منظر رشد و یادگیری تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

کسب وکار الکترونیک، بانکداری الکترونیک، ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.