معرفی و بررسی بیماریهای مهم در فضای سبز تهران و راههای کنترل آنها

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: AGRICULTURE03_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6424
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه زارع حسینی

دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی

سیمین مرادی

دانشجوی دکتری شیمی

مریم نگاری

چکیده

گسترش فیزیکی شهرهای بزرگ که ناشی از افزایش جمعیت است و نوع زندگی امروزی، نیاز افراد جامعه را برای گذراندن اوقات فراغت افزایش می دهد و این امر تقاضا برای گسترش فضای سبز و ایجاد پارک ها را در شهر ها به دنبال دارد. اما اگر هنگام برنامه ریزی برای احداث پارک و فضای سبز توجه به ویژگی های خاص زیست محیطی نگردد و با انتخاب و استفاده از گیاهان غیر بومی و ناسازگار با محیط و عدم کنترل علف های هرز و آفات و بیماری های با شکنندگی اکوسیستم احداثی و عدم توسعه در امر فضای سبز مواجه خواهیم شد. بنابراین وجود برنامه های مناسب ، مدیریت شده و آینده نگر در طراحی فضای سبز و همچنین آشنایی و آموزش های لازم کارشناسان در امر فضای سبز از نارسایی های توسعه فضای سبز شهری می کاهد. هدف از این مطالعه ارزیابی وضع موجود فضای سبز در رابطه با بیماری های گیاهی و بخصوص بیماری های مهم گریبان گیر فضای سبز شهری می باشد تا شاید تا حدی بتوان از آسیب به منابع طبیعی و فضای سبز جلوگیری نمود. در سال های اخیر به دلیل افزایش بیماری های ناشی از افزایش جمعیت و آلودگی ناشی از آن، گرم شدن کره زمین، نبود زمستان های سرد تا حد زیادی بیماری های مجود در فضای سبز را افزایش داده است. بیماریهای مهمی همچون سفیدک ها، شانکرها، مرگ درخت زیبای نارون و انواع بیماری های قارچی که توسط افات منتقل کننده بسیاری از بیماری هابه گیاهان سالم می باشند. در این مطالعه سعی ما بر این است که ضمن معرفی بیماری های مهم و حیاتی فضای سبز و روش ها مبارزه با آنها مروری بر اقدامات انجام شده در فضای سبز شهری و سایر نقاط دنیا داشته باشیم تا شاید بتوانیم راه حل های غیر شیمیایی و بی خطر برای مصون ماندن فضای سبز از انواع بیماری عا ارائه دهیم.

کلیدواژه ها

فضای سبز، شانکر ، سفیدک، مرگ نارون، اکوسیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.