موانع بکارگیری فناوری اطلاعات مبتنی بر تلفن های همراه هوشمند در سازمان های دولتی ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET04_180
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2645
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین شفقت

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت صنعتی موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی

محمد فیضی

گروه مدیریت موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی اردبیل ایران

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی نقش گوشی های هوشمند برموانع به کارگیری در سازمانهای دولتی است. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی، کاربردی می باشد و داده های لازم به صورت میدانی در آن جمع آوری شده است . یافته ها نشان داد که مهمترین انگیزه کارمندان، برای استفاده از گوشی های هوشمند تلفن همراه حضور در شبکه های اجتماعی، گفتگو کردن) chat ) تماس صوتی و دسترسی به اینترنت بوده است . رشد و پیشرفت تکنولوژی باعث ترس بیشتر سازمانهای دولتی شده که آنها را به فکر انداخته تا دست به طراحی نرم افزارهایی مخصوص و دارای حفاظت ایمنی بیشتر بیفتند گرچه استفاده از فناوری گوشی های هوشمند باعث کاهش بروکراسی و رشد فرایند کاری سازمان می شود ولی از سوی دیگر در دست بودن اطلاعات سازمان در فضای اینترنت باعث ترس سازمانها شده است. امروزه با توجه به پیشرفت های حاصل شده در عرصه فناوری، گوشی های هوشمند نیز به عنوان یکی از ابزارهای دسترسی به اطلاعات مطرح می شوند. هدف این مقاله، بررسی و شناسایی موانع اعتماد مدیران سازمانهای دولتی به فناوری اطلاعات مبتنی بر تلفن های همراه هوشمند است. بدین منظور، ابتدا به بررسی پیش بینی هایی از صنعت فناوری اطلاعات در زمینه مدیریت و سازمان در سال 2017 پرداخته و شواهدی از موفقیت و شکست کاربرد این فن آوری در سطح جهانی ارائه می گردد. سپس به مشکلات استقرار نظام های اطلاعاتی مدیریت در سازمان، اشاراتی شده و در بخش بعدی این مقاله پژوهش ها و مطالعات پیشین در این زمینه بیان گردیده است و با تکیه بر نظرات کارشناسان و اساتید دانشگاهی در عرصه مدیریت از بین یافته های پژوهشگران نکات کلیدی که باعث گردیده است تا مدیران سازمان های دولتی نسبت به فناوری بی اعتماد شده و علاقه چندانی نسبت به بکارگیری آن در سازمان و تصمیم گیری ها نداشته باشند را بیان می کنیم.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات،گوشی هوشمند، سازمان دولتی، اینترنت، موانع به کارگیری اطلاعات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.