بررسی رابطه سواد دیجیتال بررضایت از کیفیت خدمات الکترونیک ( شعب بانک تجارت در استان سیستان و بلوچستان)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: همایش ملی اقتصاد،مدیریت توسعه و کارآفرینی با رویکرد حمایت از کالای ایرانی
  • کد COI اختصاصی: EDME01_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 605
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالعلی کشته گر

عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه سیستان و بلوچستان

لیلا اصلی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات_کسب و کار الکترونیک دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر سواد دیجیتال و رضایت از کیفیت خدمات الکترونیک در صنعت بانک است. این تحقیق ازنظر هدف کاربردی است، زیرا از نتایج یافته ها، برای هدایت مدیران صنعت بیمه، جهت انتخاب استراتژی مناسب، استفاده میشود. میتوان این پژوهش را پژوهش توصیفی – پیمایشی به حساب آورد، زیرابه بیان موضوع تحقیق و تشریح آن از طریق داده های توصیفی میپردازد و با استفاده از پرسش نامه به بررسی تاثیر سواد دیجیتال و رضایت از کیفیت خدمات الکترونیک در صنعت بانک ، می پردازد. برای تعیین روایی پرسشنامه در این پژوهش، تعداد 10 عدد از این پرسشنامه بین ارباب رجوع بانک توزیع گردید و پس از اصلاحات لازم در جامعه موردنظر توزیع گردید. برای تعیین پایائی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفادهشده است؛ که عدد %90 به دست آمده است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه مشتریان و ارباب رجوعان شعب بانک تجارت در استان سیستان و بلوچستان، تشکیل می دهد که با توجه به نامحدود بودن جامعه آماری، نمونه آماری محاسبه شده، شامل 374 نفر میشود. روش نمونه گیری در این تحقیق به صورت تصادفی ساده بوده است. برای تجزیه وتحلیل داده های جمع آوری شده از طریق آمار تحلیلی معناداری روابط بین متغیرها آزموده میشود که در این پژوهش از ضریب همبستگی پیرسون در نرم افزار SPSS استفادهشده است.نتایج پژوهش حاکی از آن است که در سطح اطمینان %99 تاثیر سواد دیجیتال تاثیر بسیار مثبت و معناداری بر رضایت از کیفیت خدمات الکترونیک در صنعت بانک دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش؛ عملکرد؛ مدیریت ارتباط با مشتری؛مدیریت؛ .CRM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.