طراحی سه بعدی کیف با استفاده از الگوریتم ژنتیک محاوره ای و داده کاوی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی نساجی، پوشاک و مد
  • کد COI اختصاصی: NCTAF01_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1227
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا محمدی

کارشناسی ارشد، دانشکده هنر و معماری، گروه طراحی پارچه و لباس، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

پدرام پیوندی

دانشیار دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی نساجی، دانشگاه یزد، ایران

ابوالفضل داودی

دانشیاردانشکده هنر و معماری، گروه طراحی پارچه و لباس، دانشگاه آزاد اسلامی،یزد، ایران

چکیده

جدا نبودن لباس و کیف و استفاده همزمان لباس و کیف خصوصا در خانم ها باعث شده که همگام با تکامل طراحی لباس و مد، هنر طراحی و تولید کیف نیز به دلیل کاربردهای وسیع آن از اهمیت ویژه ای برخوردارشود. همچنین با توجه به اهمیت پوشاک و کیف و افزایش خریدهای اینترنتی نیاز به سامانه های طراحی کیف بیشتر شده است. در این مقاله سامانه طراحی کیف با استفاده از الگوریتم ژنتیک محاوره ای و داده کاویتوسعه داده شده است. ابتدا اجزای کیف اداری – اسپورت شامل جلو، پشت، درب، بند، کفی ، باند جلو و پشت و زیپ در 35 طرح متفاوت طراحی شدند. طرح های ایجاد شده جهت تعیین برازندگی بر اساس سلیقه و نظرکاربر، نمایش داده شد. به دلیل تولید طرح های بسیار زیاد و متنوع در سامانه الگوریتم ژنتیک محاوره ای و امکان خستگی کاربر در امتیاز دهی و تعیین برازندگی همه طرح ها، از خوشه بندی K-means نیز برای دستهبندی طرح ها استفاده شد. جمعیت اولیه پس از تولید، خوشه بندی شده و برای تعیین برازندگی به کاربر نمایش داده شد و برازندگی بقیه طرح ها نیز براساس برازندگی نماینده خوشه ها ارزیابی شد. پس از امتیازدهی و تعیین برازندگی، نرم افزار سلیقه ی کاربر را حدس زده و کیف هایی که کاربر به برازندگی آن رای داده را ارتقاء می دهد. این فرآیند باعث می شود که کاربر یا مصرف کننده در کمترین زمان ممکن به طرح دلخواه خود برسد و تولید با سرعت بالا و هزینه کم انجام شود.

کلیدواژه ها

الگوریتم ژنتیک محاوره ای، کیف، طراحی سه بعدی، داده کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.