بن بست در پایگاه داده ها توزیع شده

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس تدبیر علوم کامپیوتر، مهندسی برق، ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: CECI01_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهنگ پدید داران مقدم

استادیار ، گروه کامپیوتر ، مجتمع آموزش عالی فنی مهندسی اسفراین

احمد عصبی

دانشجو کارشناسی ارشد , گروه مهندسی کامپیوتر , دانشگاه عالی اشراق

چکیده

پایگاه داده های توزیع شده محیطی را برای اشتراک منابع فراهم می کنند . ارتباط میان سایت های مختلف و درخواست منابع مشترک، چالش هایی رابرای این نوع سیستم ها فراهم می کند . یکی از این چالش ها، بن بست است . بن بست هنگام رخ می دهد که چند تراکنش در یک مجموعه، منتظر منابعی باشند که به صورت متقابل در اختیار تراکنش هایی در همان مجموعه هستند . این تراکنش های منتظر، اغلب به صورت یک حلقه، منتظر یکدیگرند . برای مقابله با بنبست سه روش کلی وجود دارد . در این مقاله علاوه بر معرفی هر سه روش، به بررسی روش های کشف بن بست می پردازیم . الگوریتم های کشف بن بست خود به چهار دسته یاصلی تقسیم می شوند . ضمن معرفی این دسته ها، در این مقاله بر روش های مبتنی بر Edge-chasing متمرکز می شویم و نقاط ضعف و قوت چندین الگوریتم از این دسته را بیان خواهیم کرد.

کلیدواژه ها

بن بست، کشف بن بست، پایگاه داده توزیع شده، الگوریتم های کشف بن بست، سیستم توزیع شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.