ارزیابی روش های ارائهشده به منظور بازیابی فاز در روش تداخلسنجی راداری متداول

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه رادار، دوره: 5، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_RADAR-5-3_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 326
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین توکلی اصطهباناتی

دانشگاه شیراز

مریم دهقانی

دانشگاه شیراز

علیرضا امیری سیمکویی

دانشگاه اصفهان

چکیده

از روش تداخلسنجی رادار با روزنه مصنوعی میتوان برای استخراج توپوگرافی یا برآورد جابهجایی سطح زمین استفاده کرد. یکی از مهمترین مراحل تخمین جابهجایی از یک تداخلنگاشت، بازیابی فاز میباشد که نتایج را بهشدت تحت تاثیر قرار می دهد. بهدلیل ماهیت مساله بازیاابی باز، پیداکردن تعداد سیکلهای صحیح فاز ازدسترفته یک مساله بحرانی و سخت است. اگر در بحا تاداخل سانجی از روش تاداخل سانجی راداری متداول استفاده شده باشد، فازها به صورت منظم در سطح تداخلنگاشت پراکنده میشوند. در طی سالیان اخیار، روش هاای متعاددی برای بازیابی فاز در فضای منظم ارائه شده است. از آنجا که تاکنون تحقیقی جامع درخصوص ارزیابی روش های مختلا بازیاابی فااز صاورت نگرفته، این مقاله به معرفی مهمترین روش های بازیابی فاز در فضای منظم و بررسی نقاط قوت و ضع هریک پرداخته است. از آنجاا کاه در بیشتر مواقع به منظور بازیابی فاز از روش های بازیابی فاز در فضای منظم استفاده میشود، تعدادی از روش های باا عملکارد بهیناه تار بارروی داده های واقعی ماهواره ENVISAT ASAR مربوط به منطقه دشت تهران اعمال و مورد ارزیابی قرار گرفت.

کلیدواژه ها

تداخل نگاشت, بازیابی فاز, فضای منظم, تداخلسنجی متداول

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.