بررسی وضع موجود حمل و نقل شهر رشت و امکان سنجی سناریو احداث خطوط مترو در این شهر
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: DCONF04_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 485
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی
چکیده
بسیاری از مراکز استان ها در کشور ما تحت تاثیر عواملی نظیر بافت شهری و عناصر شهری با معضل ترافیک مواجه اند. شهر رشت نیز از این قاعده مستثنی نیست و عواملی نظیر انباشت جمعیت، انباشت سرمایه به لحاظ تداخل در کاربری های شهری و پیچیدگی کاربری ها و ... باعث شده است که ترافیک در نقاطی از شهر پدیدار گردد و دسترسی به قسمتهای مختلف شهر را با مشکل روبرو سازد. به نظر می رسد شهر رشت در زمینه ی دستیابی به برنامه های مدون در توسعه ی زیرساخت های حمل و نقل شهری آن چنان که باید موفق عمل نکرده و این موضوع یکی از چالشهای مطرح در این بخش است. همه ساله تعداد زیادی وسیله نقلیه شخصی به خیابان های شهر افزوده و هر قدر هم که خیابان اضافه شود باز هم با کمبود معابر روبرو خواهیم شد. لذا به نظر می رسد تنها راه حل باقیمانده، مدیریت تقاضا، اصلاح وضع موجود و نیز استفاده شهروندان از سیستم های حمل و نقل عمومی سریع است. در این مقاله ضمن برآورد الگوی سفر در شهر رشت و شناسایی مشکلات جاری شبکه ی معابر، وضع موجود و سناریو احداث مترو در شهر رشت از زوایای مختلف مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. نهایتا0 نتایج نشان داد که سناریوی احداث مترو علی رغم هزینه های زیاد، به عنوان راهکار مناسبی برای برون رفت از مشکلات جاری مطرح و اجرایی می گردد.کلیدواژه ها
رشت، حمل و نقل، مترو، ترافیک، الگوی سفرمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.