مروری بر تکنولوژیهای جذب گاز کربن دی اکسید

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت
  • کد COI اختصاصی: OGPCONF05_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1197
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین مکارم

دانشگاه شیراز، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، بخش مهندسی شیمی

محمد کمالی سروستانی

دانشکده مهندسی، گروه مهندسی شیمی-نفت، دانشگاه پیام نور، تهران

محمد فارسی

دانشگاه شیراز، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، بخش مهندسی شیمی

محمدرضا رحیم پور

دانشگاه شیراز، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، بخش مهندسی شیمی

چکیده

تبخیرکربن از انتشارات منبع نقطه ای به عنوان یکی از استراتژیهای ضروری در کاهش انتشار بی حد گازهای گلخانه ای (GHHS) در جو شناخته شده است. نگه داشتن GHGS در سطوح قابل کنترل، نیازمند کاهش شدید انتشارات CO2 در طی فرآیند تبخیر و جداسازی می باشد. تبخیر و جداسازی CO2 مورد بررسی قرار می گیرد. 3 تکنولوژی مهم در تبخیر CO2 که در این مقاله به آن پرداخته می شود شامل بعد از احتراق، قبل از احتراق و تکنیکهای احتراق سوخت اکسیددار می باشد.علاوه بر این تکنیکهای جداسازی مختلف مثل جذب شیمیایی، جذب فیزیکی، جذب سطحی فیزیکی، کریوژنها، تکنولوژی غشاء، غشاء های متصل به جذب شیمیایی و احتراق حلقه شیمیایی (CLC) به طور کامل مورد مطالعه قرار می گیرند. دستورالعمل های بعدی جهت استفاده در صنعت نفت و گاز ارائه شده است. روشهای تجزیه مثل روشهای وابسته به زمین شناسی تکنیکهای کربناته کردن معدنی تخلیه در اقیانوش دراین مقاله مورد بحث نمی باشد.

کلیدواژه ها

جذب کربن دی اکسید، غشا، جذب سطحی، جذب مایع گاز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.