شبیه سازی تشخیص رسوب گرفتی لوله کندانسور به وسیله امواج هدایت شده فراصوتی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران
- کد COI اختصاصی: ICTINDT04_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 652
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
o.bahrami@mail.sbu.ac.ir
دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
چکیده
تشکیل رسوب در مبدلهای حرارتی و کندانسورها یکی از مشکلات اساسی صنایع مختلف از جمله نیروگاه ها، پتروشیمی ها و پالایشگاه ها میباشد. برای اتخاذ هرگونه تصمیم در خصوص نحوه رسوب زدایی، ابتدا باید میزان رسوب و نوع آن تشخیص داده شود. در این مقاله به شبیه سازی تشخیص رسوب گرفتگی یک نمونه لوله کندان سور از جنس برنج به کمک امواج هدایت شده فرا صوتی پرداخته می شود.مد L(0,1) امواج هدایت شده در لوله کندان سور از جنس برنج در حالت سالم، در دو روش ارسال-بازتاب و ارسال دریافت شبیه سازی شده، سپس رسوب به صورت لایه ای الاستیک درون لوله قرار داده شده، و لوله مجددا با مد ذکر شده در دو روش ارسال-بازتاب و ارسال-دریافت بازرسی میگردد. نشان داده میشود که مد L(0,1) به وجود رسوب حساس بوده، در آرایش ارسال بازتاب منجر به انعکاس از رسوب میگردد و در آرایش ارسال-دریافت سرعت انتشار موج، متاثر از پدیده دیسپرژن، به دلیل تغییر ضخامت محیط انتشار موج، تغییر کرده و با اختلاف زمانی به ح سگر میر سد. در گام بعدی ضخامت ر سوب در سه مرحله تغییر داده می شود که در سیگنال دریافتی در روش ار سال-دریافت تاثیر آن مشاهده میگرددنهایتا. نشان داده میشود که دامنه و زمان پرواز پیک مد L(0,1) در آرایش ارسال-دریافت میتواند به عنوان شاخص مناسب برای تشخیص و ارزیابی رسوب در لوله کندانسور مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
امواج هدایت شده فراصوتی، لوله کندانسور، تشخیص رسوبمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.