شهرک نمایشگاه اتومبیل گامی به سوی پیشرفت و رشد اقتصادی و توسعه ی صنعت خودرو سازی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی شهرسازی ،معماری ،عمران،محیط زیست
- کد COI اختصاصی: PSHCONF06_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1193
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز
استادیار، گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نطنز
چکیده
امروزه بر کسی پوشیده نیست که صنعت خودروسازی در پیشبرد و پیشرفت سایر صنایع نقش و جایگاه ویژه ای دارد. خودروسازی ایران دومین شاخه مهم اقتصاد ملی، بعد از صنعت نفت و گاز به حساب می آید. وجود صنعت خودرو را می توان شاخصی برای ارزیابی وضعیت صنعتی یا غیر صنعتی بودن یک کشور دانست، زیرا صنعت خودرو عملا سبب می شود سطح دانایی در کشور افزایش یافته و پس از مدتی کشور دارنده این صنعت، درده ها رشته دیگر نیز توانمند شود. این صنعت با برخورداری از سطح بالای قدرت مالی می تواند سبب افزایش فعالیت های از جمله پیشرفت، رونق اقتصادی و همچنین توسعه ی صنعت و توسعه و خرید دانش فنی از خارج شود و این موضوع سبب رشد سایر بخش ها می شود. روش انجام تحقیق با توجه به نیاز مردم به این پروژه کمی و کیفی است. در این روش، جامعه آماری کلیه نمایشگاه داران در شهر درگز برخوار می باشد. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. این پرسشنامه شامل 21 سئوال چهار گزینه ای بوده که روایی پرسشنامه به تایید پنج نفر از متخصصان مرتبط رسیده و پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ برابر 0 / 736 و از طریق روش دو نیمه کردن (اسپیلیت هاف) برابر 0 / 754 بدست آمده است. جهت تحلیل داده ها از نرم افزار 22-SPSS و آزمون تی یک طرفه استفاده شده است. نتایج نشان داد که طراحی شهرک نمایشگاه اتومبیل راهکاری مناسب برای برطرف کردن معضلات شهری ترافیک و علاوه بر این موضوعات معرفی نوآوری های صنعتی، اقتصادی و خدماتی به بازارهای مصرف همچنین موجب انتقال خواست های جدید و سلایق تازه مصرف کنندگان به بنگاه های تولیدی بوده، همچنین طراحی شهرک نمایشگاهی مشاغل پر سر و صدا و مزاحم و آلوده از سطح شهر را جمع کرده و باعث بهینه سازی در مصرف انرژی و وقت و همچنین زیبا سازی جداره شهر می شود. سایت مورد نظر شهرک نمایشگاه اتومبیل در شهر درگز برخوار می باشد. که در نهایت سایت شهرک نمایشگاه اتومبیل طراحی و ارائه شد.کلیدواژه ها
نمایشگاه اتومبیل، پیشرفت، رشد اقتصادی، توسعه، صنعت اقتصادی،مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.