بررسی نیازها و ترجیحات تفرجی گردشگران در سال 1396 و مقایسه آن با نیازهای تفرجی گردشگران درسال 1386 (مطالعه موردی سامان عرفی قوری قلعه در جنگل های شهرستان پاوه)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: AHCONF04_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 533
نویسندگان
دانشجوی دکتری جنگلداری،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشجوی دکتری جنگلداری،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
امروزه آهنگ رشد و توسعهی بالای شهرها به همراه افزایش جمعیت از دلایل عمده افزایش تقاضا نیاز تفرجی شهروندان و رویکردهای گردشگری است. به همین منظور ارزیابی تقاضای تفرجی در پارک های جنگلی به منظور تهیه طرح های تفرجی موفق و برنامه ریزی برای توسعه امکانات در طرح های مذکور به مساله مهمی تبدیل شده است. زیرا شرایط اقتصادی اجتماعی گردشگران تاثیر زیادی بر انتخاب تفرجگاه به منظور استفاده از آن دارد. در این تحقیق جهت ارزیابی تقاضای تفرجی سامان عرفی قوری قلعه از نظرات مردم بهره جسته و با تنظیم پرسشنامه هایی با تعداد 21 سوال و با تکمیل 2500 نسخه از آن از طریق توزیع و مصاحبه حضوری به مدت یک سال به طول انجامید. برای بررسی تغییرات تقاضای تفرجی مردم ایران در طول 10 سال، نتایج به دست آمده از این تحقیق با نتایج مطالعه دیگری که 10 سال پیش در این منطقه انجام شده بود، مورد مقایسه قرار گرفت. مقایسه تقاضای تفرجی نشان داد که تقاضای گردشگران با گذشت 10 سال تغییر چندانی نکرده است. هدف اصلی بازدید گردشگران، استراحت در محیطی سالم و استنشاق هوای سالم است. درنهایت پیشنهاد می شود برنامه ریزان، استفاده از نظرات و تمایلات مردم را برای احداث و توسعه پارکهای جنگلی در نظر بگیرند.کلیدواژه ها
تقاضای تفرجی، گردشگران، سامان عرفی قوری قلعه، پاوهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.