معرفی روش های مدل سازی ساختار داخلی الاستومرهای مغناطیسی قابل استفاده در نگهدارنده های سیستم های قوای محرکه در خودرو های نوین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین (با محوریت خودروهای برقی)
  • کد COI اختصاصی: MPTCONF01_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 484
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا الشویفی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

محمدحسن شجاعی فرد

استادیار مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

حامد سعیدی گوگرچین

استادیار مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران تهران

چکیده

امروزه مواد هوشمند کاربرد وسیعی در صنایع از جمله صنعت خودروسازی پیدا کرده است. در میان انواع مواد هوشمند، الاستومرهای مغناطیسی به دنبال موادی که سفتی و دمپینگ آنها تحت کنترل میباشد و به دلیل خواص ویژهای که در حضور میدان مغناطیسی از خود نشان میدهند، مورد توجه محققین قرار گرفته است. در مراجع نیز رفتار آکوستیکی، رفتار جذب انرژی، رفتار سازه در قالب انواع مدل ماده ها و روشهای مدلسازی بررسی شده است. در این مقاله ضمن معرفی این دسته از مواد هوشمند و کاربری آنها در صنعت، به انواع روشهای مدلسازی ساختار داخلی برای پیشبینی رفتار سازهای الاستومرها پرداخته میشود. همچنین، بررسی مدل هایی است که پاسخ مکانیکی الاستومرهای مغناطیسی و سیستم های مبتنی بر آن را شامل میشود و اعتبار سنجی آزمایشی مدلها نیز مورد بحث قرار گرفته است. این مدلها به عنوان مثال بر مبنای ساختارداخلی، پاسخ مغناطیسی و تاثیرات شرایط محیطی و خستگی طبقه بندی شدهاند. بنابراین میبایست مطالعات وسیعی در زمینه های تحلیلی، عددی، اجزا محدود و تحقیقات پدیدارشناختی این مواد با توجه به تغییرات سفتی و دمپینگ آنها در انواع مدل ها پرداخته شود تا به پیشرفت روزافزون تکنولوژی در صنعت نوین خودرو سرعت ببخشد.

کلیدواژه ها

مواد هوشمند، الاستومر، الاستومرمغناطیسی، مدلسازی، ساختارداخلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.