ساختار خودروهای الکتریکی و آینده آن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین (با محوریت خودروهای برقی)
  • کد COI اختصاصی: MPTCONF01_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 998
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی گودینی

کارشناس مهندسی مدیریت مهندسی خودرو، دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران

علی اسراری

رییس اداره پشتیبانی و رییس اداره تغییرات مهندسی معاونت سیستم جامع تولید، کارشناسی ارشد حقوق، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران

مرتضی قدمگاهی

کارشناس فنی معاونت تولید خودرو، دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، گروه صنعتی ایران خودرو، تهران

مجید نوری کمری

عضو هیات علمی و سرپرست دفتر هیات علمی، دکتری مهندسی مکانیک، پژوهشگاه استاندارد، کرج

چکیده

مصارف بالای سوخت توسط وسایل نقلیه موتوری نظیر اتومبیل ها، موتورسیکلت ها و ... در سطح جهان با توجه به کاهش منابع سوخت فسیلی و آلایندگی زیاد محیط زیست، موجب توجه روزافزون به استفاده از تجهیزات استفاده کننده از سایر منابع انرژی گشته است. مطابق بررسی ها، چنانچه روند مصرف انرژی به شکل موجود ادامه پیدا کند، میزان دی اکسید موجود در محیط زیست تا سال 2050 به دو برابر میزان آن در سال 2005 خواهد رسید که از دیدگاه مسائل زیست محیطی و نقشه راه های موجود، قابل قبول نخواهد بود. یکی از مناسب ترین روش ها جهت دستیابی به این هدف، در کنار روش های نظیر استفاده از تولیدات پراکنده انرژی در محل مصرف و تولید همزمان برق و حرارت، استفاده از وسایل نقلیه موتوری است که نیروی محرکه آنها از انرژی الکتریکی شبکه یا باتری تامین می شود. این موضوع در کلیه کشورها بویژه کشور های توسعه یافته نظیر ایالات متحده و ژاپن اهمیت ویژه ای یافته است. علاوه بر آن، کشورهایی نظیر چین و هندوستان نیز پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این مقوله داشته اند. خودرو های الکتریکی مزایا و معایب دیگری نیز دارند و همچنین طراحی پلتفرم این نوع خودروها متفاوت بوده و ساختار منحصر به فردی دارند.

کلیدواژه ها

خودرو الکتریکی، پلتفرم ، باطری، استراتژی، آینده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.