طراحی مفهومی سامانه مدیریت و کنترل ایستگاه های شارژ خودروهای برقی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین (با محوریت خودروهای برقی)
  • کد COI اختصاصی: MPTCONF01_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 781
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیومرث رحمانی

کارشناسی ارشد، مهندسی برق، پژوهشگاه نیرو، تهران

احمد عابسی

کارشناسی ارشد، مهندسی برق، پژوهشگاه نیرو، تهران

محمد شادنام

کارشناسی ارشد، مهندسی برق، پژوهشگاه نیرو، تهران

محمد اسکویی

کارشناسی ارشد، مهندسی برق، پژوهشگاه نیرو، تهران

چکیده

یکی از مناسبترین روشها برای کاهش میزان آلودگی هوا در مناطق شهری، استفاده از خودروهای برقی به جای خودروهای با سوخت فسیلی است. این روند در کشورهای پیشرفته زیادی از قبیل آمریکا، چین، کشورهای اروپایی، ژاپن، کانادا و غیره شروع شده است. در بحث استفاده از خودروهای برقی، ایستگاه های شارژ اهمیتی فراوانی داشته و چالشهایی را برای متخصصین صنعت خودرو برقی و صنعت برق ایجاد کرده اند. ایستگاه های شارژ خصوصی در آپارتمان و محله ای مسکونی از جمله رایجترین ایستگاه های شارژ خودرو برقی میباشد و گسترش این نوع ایستگاه ها تاثیر بسیار بالایی در افزایش میزان نفوذ خودرو برقی دارد. به علت تنوع بالای برندهای تجاری ایستگاه شارژ نیاز است در آپارتمانها سامانهای به منظور مانیتورینگ و مدیریت ایستگاه های شارژ نصب شود تا بتوان مدیریت انرژی و حسابرسی مشترکان مختلف به منظور استخراج هزینه های صورت گرفته برای هر کاربر را انجام داد. در این گزارش، فاز مقدماتی طراحی سامانه مانیتورینگ و مدیریت ایستگاه شارژ مورد مطالعه قرار میگیرد. در این مقاله طراحی مفهومی سامانه کنترل و مانیتورینگ ایستگاه های شارژ استخراج میشود. در ابتدا مدلهای مختلف کنترل و مانیتورینگ ایستگاه های شارژ بررسی شده و از بین مدلهای مختلف، سه مدل به عنوان مدل پرکاربرد برای طراحی مفهومی انتخاب میشوند. در هر مدل، الگوریتم شارژ غیر بهینه و بهینه بررسی شده و مشخصات فنی و ویژگی های هر طرح شرح داده میشود.

کلیدواژه ها

سامانه شارژ خودرو برقی، ایستگاه های شارژ، کنترل ایستگاه های شارژ خانگی، کنترل ایستگاه های شارژ عمومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.