CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی رابطه بین بازارگرایی و عملکرد کسب و کار با توجه به نقش میانجی جهت گیری یادگیری و نوآوری (مطالعه موردی: بانک صادرات استان گلستان)

عنوان مقاله: بررسی رابطه بین بازارگرایی و عملکرد کسب و کار با توجه به نقش میانجی جهت گیری یادگیری و نوآوری (مطالعه موردی: بانک صادرات استان گلستان)
شناسه ملی مقاله: ICAMIB04_014
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

سید رضا موسوی زاده - دکتری مدیریت بازرگانی. عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور . گروه مدیریت. تهران. ایران
حمید رضائی - دانشجوی دکتری، گروه کارآفرینی، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی،علی آباد کتول،ایران

خلاصه مقاله:
تحقیق حاضر به بررسی رابطه بین بازارگرایی و عملکرد کسب و کار با توجه به نقش میانجی جهت گیری یادگیری و نوآوری (مطالعه موردی: بانک صادرات استان گلستان) پرداخته است. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان بانک صادرات استان گلستان به تعداد 340 نفر است. تعداد نمونه آماری با توجه به جدول کرجسی و مورگان 181 نفر می باشد که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده اند.برای تعیین پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ و برای تعیین روایی پرسشنامه، از روایی محتوایی استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها ، از روش معادلات ساختاری با نرم افزار لیزرل استفاده شده است.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که: بین بازارگرایی و جهت گیری یادگیری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین بازارگرایی و نوآوری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین نوآوری و عملکرد کسب و کار در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین جهت گیری یادگیری و نوآوری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین بازارگرایی و نوآوری با نقش میانجی جهت گیری یادگیری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین بازارگرایی و عملکرد کسب و کار با نقش میانجی جهت گیری یادگیری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد. بین بازارگرایی و عملکرد کسب و کار با نقش میانجی نوآوری در بانک صادرات استان گلستان رابطه معنی داری وجود دارد.

کلمات کلیدی:
بازارگرایی ، عملکرد کسب و کار ، جهت گیری یادگیری ، نوآوری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/905418/