شناسایی و ارزیابی ریسک خطرات شغل جوشکاری به روش FMEA
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی توسعه پایدار (با رویکرد فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در منطقه ترشیز)
- کد COI اختصاصی: TORSHIZ01_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 8465
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران – محیط زیست، دانشگاه صنعتی سیرجان
چکیده
هر روز در محیط های کار حوادث متعددی رخ می دهند که باعث مرگ و آسیب می شوند. این حوادث به دلیل عدم شناسایی خطرات بالقوه اتفاق می افتند؛ بنابراین، شناسایی و ارزیابی ریسک خطرات در محیط کار می تواند از بسیاری از حوادث پیشگیری کند. مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی می باشد که پس از شناسایی کلیه خطرات شغل جوشکاری، با بهره گیری از تکنیک FMEA که از مطمئن ترین روش هاست، ریسک خطرات ارزیابی گردید. در این مطالعه، خطرات بالقوه، اثرات خطر، عدد اولویت ریسک (RPN)، کنترل ها و اقدامات پیشنهادی ارائه گردید.نتایج نشان داد 6/16 درصد از خطرات یافت شده قابل قبول و 4/83 درصد خطرات در سطح اضطراری قرار دارند. بالاترین و پایین ترین سطح ریسک به ترتیب متعلق به فیوم های فلزی و تشعشعات زیان آور می باشد. بر اساس نتایج بدست آمده از پژوهش انتظار می رود که با فراهم کردن ابزار کار مناسب، آموزش کارگران، رعایت نظم و نظافت کارگاهی بتوان سطح ریسک های موجود را کاهش داد. در پایان، نتایج این بررسی نشان می دهند، بین سطوح اولویت بندی ریسک و فراوانی حوادث ناشی از کار رابطه مستقبم برقرار است.کلیدواژه ها
ارزیابی ریسک، جوشکاری، حوادث ناشی از کار، روش FMEAمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.