سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SDAHC01_087
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر استفاده از فناوری های GIS, GPS& RS در امنیت نقاط مرزی سیستان و بلوچستان
چکیده مقاله:
مرزهای شرقی ایران که بسیار طولانی هستند، با موضوعاتی ازقبیل مواد مخدر، ژئوپلیتیک آب، مسائل قومی و مذهبی و حضورکشورهای بیگانه دست به گریبان اند. ایران از سمت شرق با دو کشور افغانستان و پاکستان هممرز است؛ کشورهایی که به دلیل دوره های طولانی تنش و بیثباتی، نقش زیادی در ایجاد ناامنی در مناطق همجوار خود ازجمله ایران داشته و دارند. با توجه به وضعیت ژئوپلیتیکی و استراتژیکی شرق کشور و با توجه به امکانات بالقوه )طبیعی و نیروی انسانی( موجود، چهار کانون درجهیک که درحال حاضر نیز فعال ترین کانونهای شرق کشورند، می باید مورد توجه بیش از پیش و همه جانبه قرار گیرند. توسعه این کانونها با اهداف امنیت و دفاع ملی و منافع فراملی و توسعه منطقه ای باید گسترش بیشتری یابد. کنترل و نظارت مرزها که یکی ازمولفه های موثر در تامین امنیت است، ضرورت به کارگیری سیستمها و فناوری های نوینی را که سه ویژگی بارز سرعت، دقت و قابلیت تحلیل داده های مکانی را دارند بارزتر می نماید؛ به طوری که ابزاری قدرتمند در نظارت و کنترل مرزهاست و همچنین موجب صرفه جویی در منابع مالی میشود. در پژوهش پیشرو به بررسی تاثیر آموزشهای این فناوری های نوین می پردازیم: 1 ( سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ 2 ( سیستم سنجش از راه دور؛ 3 ( سیستم موقعیت یاب جهانی. بین این سه فناوریهای نوین در مرز استان سیستان و بلوچستان ارتباط معناداری وجود دارد. همچنین سیستم موقعیت یاب جهانی دارای بالاترین امتیاز و به عبارتی اولویت اول در توانمندسازی فرماندهان انتظامی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان است و بعد از آن سیستم اطلاعات جغرافیایی و سیستم سنجش از راه دور به ترتیب در اولویتهای دوم و سوم قرار میگیرند
کلیدواژه ها:
امنيت مرزي، سيستم اطلاعات جغرافيايي، سيستم سنجش از راه دور، سيستم موقعيت ياب جهاني.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/904848/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میری، محمدامین،1397،تاثیر استفاده از فناوری های GIS, GPS& RS در امنیت نقاط مرزی سیستان و بلوچستان،همایش ملی « پیشرفت پایدار؛ رهیافت تاریخ ، فرهنگ و تمدن دارالولایهء سیستان »،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/904848
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، میری، محمدامین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، میری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.