آینده اعتبارسنجی و گزارشگری اعتباری در سایه فن آوری بلاک چین

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های کابردی در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: MIECONF01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد طارمی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگان گرایش مدیریت مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران -

وحیده پیرهادی

دانشجوی کارشناسی ارشد فن آوری اطلاع گرایش شبکه های کامپیوتری، موسسه آموزش عالی ادیبان، گرمسار، ایران -

محمدحسین شفیع آبادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ایران

چکیده

موسسات مالی برای تعیین اعتبار درخواست کنندگان تسهیلات، به اطلاعات سوابق مالی گردآوری شده توسط شرکت های اعتبارسنجی متکی هستند. به این ترتیب می توان رفتار مالی اشخاص حقیقی و حقوقی را در قالب چند شاخص، گزارش و مورد بررسی قرار داد. از آنجا که امنیت این اطلاعات برای افراد و موسسات مالی دارای اهمیت ویژه ای ست، شرکت های اعتبارسنجی برای نگهداری و انتقال داده های گردآوری شده از بروزترین راه حل های فن آوری بهره می برند. فن آوری بلاک چین که با معرفی رمز ارز بیت کوین، امکانات جدیدی را در مقابل جهانیان قرار داده است، در بسیاری از بخش های اقتصادی، از جمله موسسات مالی نفوذ کرده، و در حال گسترش می باشد. این مقاله که با هدف ایجاد چشم اندازی از فن آوری بلاک چین و کاربرد آن در صنعت اعتبارسنجی تهیه شده، تلاش می کند پیشنهادات کاربردی برای محققان و فعالان حوزه اعتبارسنجی ارائه نماید.

کلیدواژه ها

فن آوری بلاک چین، اعتبارسنجی، موسسات مالی، امنیت اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.