ارائه مدلی برای مدیریت یکپارچه پروژه مبتنی بر ارزش به دست آمده با در نظر گرفتن شاخص های کیفی در پروژه های عمرانی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی راهکارها و چالش های مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IEMCON01_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 542
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رحیمی فرد

هیئت علمی (استادیار) ، گروه مهندسی صنایع ، دانشکده علوم مهندسی ، واحد ملایر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ملایر ، ایران

محمدرضا محمودی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی صنایع ، دانشکده علوم مهندسی ، واحد ملایر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ملایر ، ایران

چکیده

اهمیت مساله مورد بحث در این تحقیق از جهت دستیابی به دیدگاهی نو در برنامهریزی پروژههای عمرانی و نیز تعمیم و گسترش دانش مدیریت پروژه های بومی است تا حتی الامکان ایدۀ تدوین و تکامل یک شیوه کاربردی در این زمینه مطرح شده و به تدریج پخته و عملی گردد. از جمله مزایای این مدل توجه به شناسایی اصولی خواسته های مشتریان اصلی نتایج پروژه و انتقال آن به مراحل برنامهریزی و طراحی و ساخت و احداث است. اما از معدود محدودیت های این مدل میتوان نیاز به کارگروه های چند تخصصه و فوق تخصصی و نیز صرف زمان و هزینه بیشتر در مراحل شکل گیری و پختن پروژه را نام برد که کاربرد آن را صرفا برای پروژه های مهم و بزرگ مقرون به صرفه می نماید. وزارتخانه هایی از قبیل نفت، نیرو ، راه و ترابری، کشور، مسکن و شهرسازی و دیگر کارفرمایان عمده دولتی که مصرف کنندگان بخش زیادی از بودجه عمرانی کشور و تولید کننده بخش عمده فرصتهای شغلی برای متخصصان ایرانی و شرکتهای داخلی هستند به دلایل زیادی راغب به بستن قرارداد در به کارگیری شرکت های خارجی می باشند که یکی ازین دلایل، ضعف شرکت های داخلی در تعهدات کیفی و زمانی در مقایسه و رقابت با شرکت های خارجی می باشد. تلاش این مقاله ارائه الگوی مدیریت پروژه با رویکرد ارزش محوری بود تا با استفاده یکپارچه و هوشمندانه از تکنیک- های مدیریت کیفیت جامع نقشی در حفظ منابع عظیم مالی کشور ایفا کرده باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت پروژه ، مدل سازی ، پیشرفت پروژه ، MSP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.