بازده کل سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری های تحت عدم قطعیت همراه با رتبه بندی پروژه ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا
  • کد COI اختصاصی: MECCONF02_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 432
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما فرمند

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها، دانشگاه صنعتی اصفهان

امیر ناجیان

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها، دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

این مقاله به تصمیم گیری های بودجه بندی سرمایه تحت عدم قطعیت می پردازد. ما یک بازده کل سرمایه گذاری (AROI) را ارائه می دهیم، که به عنوان نسبت کل جریان نقدی (غیر قابل تنزیل) به کل مقدار سرمایه گذاری شده بدست می آید و نشان می دهد که این یک نرخ واقعی بازده است که در مقایسه با ریسک هزینه سرمایه گذاری نشانه ی درستی برای ایجاد دارایی می باشد. برای انتخاب بین دو پروژه متقابل منحصر به فرد، ما از یک AROI افزایشی و ریسک هزینه سرمایه گذاری(COC) افزایشی که با استفاده از آن می توان دو پروژه با ریسک نابرابر را به درستی مقایسه کرد استفاده میکنیم. با تکرار روش های افزایشی، ما نشان می دهیم که رویکرد AROI به صراحت هر دسته از پروژه ها با ریسک های مختلف را رتبه بندی می کند. روابط با معیارهای دیگر از قبیل تغییر نرخ داخلی بازده، میانگین IRR، نقدی چندگانه و شاخص سودآوری ارائه شده است. از لحاظ نظری، رویکرد AROI ارتباط بین نظریه انتخاب آربیتراژ و نظریه سرمایه گذاری شرکت را نشان می دهد و نشان می دهد که نرخ تنزیل برای اندازه گیری سودآوری اقتصادی ضروری نیست. در واقع، AROI یک میزان قابل قبول و آسان برای محاسبه مقدار بازگشتی است که از همان داده های مورد نیاز ارزش خالص فعلی (NPV) حاصل می شود. همچنین، مشکلی که با نرخ بازده داخلی (IRR) مواجه می شود، در موارد خاص، منحصر به فرد است و بر اساس ارزش های اقتصادی قابل توجه سرمایه (یعنی ارزش های مبتنی بر بازار) است. به همین ترتیب، AROI به طور قابل توجهی بیانگر بازده سرمایه از سرمایه گذاری در پروژه است.

کلیدواژه ها

بازگشت سرمایه، عدم قطعیت، ارزش خالص فعلی، رتبه بندی پروژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.