انتخاب بهینهترینمصالح جداره بیرونی در ساختمانهای بلندمرتبهمسکونی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی(AHP)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ENGIN04_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 574
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن صفری زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و پروژه،موسسه آموزش عالی خاوران مشهد

مجتبی نوفرستی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و پروژه،موسسه آموزش عالی خاوران مشهد

چکیده

امروزه با افزایش روزافزون جمعیت و به تبع آن افزایش تمایل به شهرنشینی، نیاز به ساختمانهای بلندمرتبه ضروری تر از همیشه به نظر می رسد . در سال های اخیر با توجه به نیاز به تعداد زیاد مسکن و افزایش ساختمانهای بلندمرتبه در کشور استفاده از مصالح با کیفیت مناسب ضروری بنظر میرسد. در این میان دیوارهای خارجی ساختمان به عنوان مهمترین اجزای ساختمان برای جدا ساختن محیط کنترل شده داخلی ساختمان ها از محیط کنترل نشده بیرون شناخته می شوند. لذا با توجه به تنوع زیاد مصالح دیوارچینی و ویژگی های آنها از نظر معیارهایی چون مقاومت حرارتی و صوتی، مقاومت در برابر آتش، وزن، هزینه و سرعت اجرا، مقاومت مصالح و... انتخاب یک دیوار خارجی مناسب یکی از مهمترین تصمیمات در ساختمانهای بلند محسوب می شود . چراکه دیوارهای خارجی بیشترین نقش را در تامین شرایط آسایش ساکنین را دارند .در این مقاله ضمن معرفی چهار نوع مصالحدیوار خارجی رایج در ساختمان سازی شامل بلوک سیمانی سبک((Leca ،بلوک بتنی سبک گازی (AAC)،پانل گچی (کناف) وسوپرپانل(یوروپانل) ، به بررسی انتخاب بهینه ترین مصالح با استفاده از روش تحلیل فازی ( 1(AHP پرداخته شده است تا بااستفاده از آن کمکی به انتخاب مصالح مناسب تر جهت استفاده در جداره های ساختمان گردد .

کلیدواژه ها

انتخاب مصالح ساختمانی، جداره خارجی ، کاربری مسکونی، تصمیم گیری چند معیاره، تحلیل سلسله مراتبی فازی ،ساختمانهای بلند مرتبه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.