بررسی عملکرد سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی آن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق ،کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1914
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی ملاجان

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه علمی کاربردی واحد خانه کارگر

علی گلدار

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه علمی کاربردی واحد خانه کارگر

نیره زاغری

دکتری تخصصی مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی رباتیک

چکیده

امروزه فناوری جدیدی در آستانه ظهور است که با نام اینترنت اشیاء شناخته شده است. تحلیل ها بیانگر آن است که این فناوری نوین که به عنوان مرحله ای اصلی در سیر تکاملی فضای مجازی قلمداد شده است، علاوه بر آن که در آینده تمامی عرصه های زندگی بشر را تحت تاثیر قرار خواهد داد، کاربردهای فراوانی را نیز در عرصه مختلف خواهد داشت. اینترنت اشیاء در واقع شبکه ای از اشیاء هستند که میتوانند با کمک کامپیوتر و از طریق ارتباط اینترنتی با سایر اشیاء ارتباط برقرار کنند. هر کدام از این اشیاء هوشمند، یک آدرس پروتکل اینترنتی مختص به خود را خواهند داشت تا ابزاری که به ارسال یا دریافت اطلاعات می پردازد، قابل تشخیص شود. این اشیاء هوشمند، قادر خواهند بود سیستم هایی را تشکیل دهند که توانایی ارتباط با یکدیگر را داشته باشند. چنین سیستم هایی توانایی های بالقوه زیادی در ایجاد تغییرات اساسی در خانه ها، محل های اجتماع، شرکتها و حتی شهرها و بخش های مختلف اقتصادی در سطوح داخلی و بین المللی برای هر کشور دارند. تحلیل گران اقتصادی، پیش بینی کرده اند که این فناوری، سهم قابل توجهی را در رشد اقتصادی دهه آینده خواهد داشت. بخش هایی که در آینده، خواه ناخواه متاثر از این فناوری خواهند بود، عبارت اند از: کشاورزی، انرژی، مدیریت دولتی، بهداشت و درمان، تولید و صنعت و حمل و نقل. در عین حال بزرگترین چالشی که در این رابطه ایجاد شده است، تامین امنیت این دستگاه ها می باشد. این موضوع سبب برنامه ریزی هر چه بیشتر شرکت های اینترنتی شده تا خدمات جدید خود را در این راستا گسترش دهند. در این مقاله روش های تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی اینترنت اشیاء مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، سیستم تشخیص نفوذ، چالش های امنیتی، حملات اینترنتی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.