سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
کد COI مقاله: ADABICONF02_090
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 262
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی حقیقت و حالات عشق و موانع آن با مطالعه موردی در تمهیدات عین القضات
چکیده مقاله:
ضرورت شناخت ارتباط عشق و حجاب های آن به اندازه ای احساس می شود که می توان گفت تا زمانی که موانع راه به معشوق کشف نشود و یک به یک کنار نرود؛ سخن گفتن از مشاهده معشوق مقدور نخواهد بود. بحث این پژوهش کوتاه طریق شناخت این حجاب ها از دیدگاه عارفان بویژه، عین القضات همدانی است. با شواهدی از سخنان و نکته هایی که از آنها است. انواع حجاب ها، حجاب های رینی (حجاب ذاتی مانند حجاب کفر) و حجاب های غینی (مانند حجاب غفلت که با توبه و استغفار برخیزد)، حجاب های نفس یا خودبینی، حجاب های نور و ظلمت، که حجاب های نور برای خواص و حجاب های ظلمت مخصوص عوام است، حجاب عشق، حب مال دنیا و حب خد و خال معشوق و وسایط راه، که همه این حجاب ها زیر مجموعه حجاب نفس است که عین القضات از آن تعبیر به حجاب اعظم می کند و دلیل می آورد که بنده تا زمانیکه نور الهی به دلش نتابد، قادر به سامان دادن درون خویش نیست و این هم به این معناست که اگر الطاف الهی شامل بنده سالک نشود؛ بنده پشت حجاب ها باقی می ماند. ابن عربی در رسایل خود از هفتاد حجاب بین عاشق و معشوق سخن می گوید. و حدیثی از پیامبر(ص) که جبرئیل از هزار حجاب بین خود و خدایش با پیامبر نقل کرده است. البته این اعداد؛ از کثرت حجاب ها خبر می دهد که تعداد معدودی از آنها در این پژوهش مورد بحث است.
کلیدواژه ها:
عین القضات، حجاب، عشق، نفس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/902552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفرعلیزاده، مجتبی و درستی، صدیقه،1397،بررسی حقیقت و حالات عشق و موانع آن با مطالعه موردی در تمهیدات عین القضات،دومین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی،همدان،،،https://civilica.com/doc/902552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، صفرعلیزاده، مجتبی؛ صدیقه درستی)
برای بار دوم به بعد: (1397، صفرعلیزاده؛ درستی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیاست خارجی روسیه در قبال بحران سوریه
- واکاوی رویکردهای هسته ای اعضای گروه 3+3 در قبال بحران هسته ای ایران؛ از آغاز تا برجام (علت ها و پیامدها)
- سیاست جنایی جبران خسارت بزدیده در قانون آیین دادرسی کیفری
- روسیه و مدیریت بحران سوریه
- مفهوم عشق از دیدگاه عین القضات و مولانا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی آثار سعدی در کتب فارسی دوره ابتدایی 1399-1400
- تأثیرپذیری ادبیات فارسی از فرهنگ اسلامی
- جهان اکبر و اصغر در شخصیت های انسانی در سه داستان مثنوی
- بررسی تطبیقی مضامین اشعار مهدوی در ادبیات فارسی و عربی
- بررسی تطبیقی توصیف در شعر امروالقیس و منوچهری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.