حل معضل ترافیک و آلودگی شهر تهران با استفاده از اینترنت اشیاء و حمل ونقل ریلی و غیر موتوری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی هوش تجاری و راهبردها
- کد COI اختصاصی: BICO02_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 789
نویسندگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، واحد یادگار امام خمینی (ره)، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرری، ایران
چکیده
در قرن حاضر مهم ترین چالش شهرهای بزرگ و پرجمعیت ، چالش کنترل ترافیک و کاهش آلودگی های زیست محیطی هست. ما در این مقاله سعی داریم با استفاده از دانش هوش تجاری و فناوری اینترنت اشیاء در قالب یک ایده تمامی اطلاعات ترافیکی ایستگاه های حوزه حمل ونقل غیر موتوری (مورد واکاوی شهر تهران هست) را پس از پردازش مورد واکاوی قرار دهیم.شهروندان پس از استفاده از سیستم حمل ونقل عمومی(ریلی مانند مترو و قطار) در ایستگاه مقصد پیاده شده و با استفاده از همان کارت اعتباری حمل ونقل، دوچرخه ای را انتخاب می کنند.این دوچرخه دارای امکاناتی همچون بانک تغذیه الکتریکی و غیره هست. با استفاده از نرم افزاری که روی موبایل کاربر نصب شده،کد QR را اسکن و پس از پرداخت اعتبار مالی دوچرخه ای را انتخاب می کنیم .در نرم افزار امکانات مختلفی همچون موقعیت فعلی ما، موقعیت ایستگاه های بین مسیر و غیره وجود دارد. با استفاده از فن بازی های واقعیت مجازی (مسابقه دوچرخه سواری قانونمند با دیگر شهروندان مجازی) جهت ترغیب کاربران و شهروندان برای استفاده از حمل ونقل ریلی و غیر موتوری که درنتیجه باعث کاهش آلودگی، هوای سالم، شهروندانی سالم و غیره می توان اجرا کرد. برای پیاده سازی ایده مورد نظر از سیستم عامل اندروید استفاده شده و ما قصد داریم این ایده را در پلتفرم اندروید پیاده سازی کنیم. مهم ترین کاربرد ایده مذکور، استفاده از تمام زیرساخت های شهری و شناسایی نقاط کور ترافیکی در جهت تسهیل امور ترافیکی و اطلاعات بروز و برخط جهت آنالیز عملیات های حوزه ترافیک می باشد. این بدین معناست که ما با توزیع ترافیک در سطوح مختلف از حجم آن در مسیرهای خاص کاسته و با نظارت هوشمند شاهد شهری پاک با ترافیک کنترل شده خواهیم بود.از مهم ترین چالش های این ایده می توان به زیرساخت شهری برای حوزه حمل ونقل غیر موتوری و دوچرخه و تخصیص خیابان های بدون عبور خودرو برای کاربران دوچرخه سوار مطرح نمود .کلیدواژه ها
هوش تجاری؛ اینترنت اشیاء؛ حمل ونقل غیر موتوری؛ واقعیت مجازی؛ شهر پاکمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.