مطالعه تطبیقی فناوری های ارتباطی در اینترنت اشیاء
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی هوش تجاری و راهبردها
- کد COI اختصاصی: BICO02_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 590
نویسندگان
گروه برنامه ریزی و بهره برداری سیستمهای قدرت، پژوهشگاه نیرو، تهران، ایران
گروه برنامه ریزی و بهره برداری سیستمهای قدرت، پژوهشگاه نیرو، تهران، ایران
چکیده
اینترنت اشیاء فناوری نوینی است که ارتباطات در آن فراتر از ارتباط انسان با انسان و ماشین با ماشین می باشد. در واقع اینترنت اشیاء از ترکیب دو واژه اینترنت و اشیاء تشکیل شده است. اینترنت یک شبکه گسترده جهانی است که اشیاء را بر پایه استانداردهای ارتباطی به یکدیگر متصل کرده و شی نیز در این فناوری به صورت یک نهاد مجازی، دیجیتالی یا فیزیکی تعریف می شود که به طور منحصر به فرد قابل شناسایی است. بنابراین می توان اینترنت اشیاء را به صورت یک شبکه بسیار وسیع تعریف کرد که همه اشیاء موجود در جهان را تحت قواعد خاصی به یکدیگر متصل می کند. در اینترنت اشیاء، به منظور برقراری ارتباط بین اشیاء و شبکه اینترنت، تاکنون فناوریهای مختلفی پیشنهاد شده است. در این مقاله، به معرفی فناوریهای ارائه شده در این زمینه، پرداخته میشود. بنابراین فناوری های ارتباطی به تفکیک ارتباطات برد کوتاه و ارتباطات برد بلند مورد بررسی قرار می گیرند. فناوری های برد کوتاه شامل ZigBee، Zwave، بلوتوث کم مصرف و Wi-Fi Hallow و فناوری های برد بلند شامل 2G، 3G، 4G، 5G، Sigfox، Lora و NB-IoT می شوند.کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء؛ فناوری های ارتباطی؛ برد کوتاه؛ برد بلند.مقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.