فناوری دفتر کل توزیع شده؛ مقایسه ای میان Blockchain و IOTATangle
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی هوش تجاری و راهبردها
- کد COI اختصاصی: BICO02_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1179
نویسندگان
گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، موسسه آموزش عالی پویش، قم، ایران
گروه مهندسی فناوری اطلاعات و فرماندهی و کنترل، مجتمع برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
چکیده
یکی از آخرین فناوری های دیجیتالی که در انقلاب صنعتی آینده ظاهر می گردد، دفتر کل توزیع شده (DLT) نام دارد. DLT ها، فناوری بسیار جدیدی هستند که شور و هیجان را در بانک ها، شرکت ها، دولت ها و سایر موسساتی به وجود می آورند که به طور مداوم جهت اهداف مختلف بر روی توسعه ی دفاتر کل توزیع شده کار می کنند. یکی از مهم ترین ویژگی های دفاترکل توزیع شده، عدم تغییر، مقاومت در برابر سانسور، نگهداری غیر متمرکز و حذف نیاز به شخص ثالث می باشد. مشهور ترین DLT مورد استفاده تاکنون، Blockchain نام دارد؛ با این حال، به دلیل برخی معضلات همانند هزینه های تراکنش و مقیاس پذیری محدود برای سناریوهای بزرگ اختصاص نیافته است. بنیاد IOTA یک فناوری جایگزین به نام Tangle را گسترش داد که نقص های قبلی را برطرف می کند و یک دفتر کل مناسب را برای سناریو های بزرگ امکان پذیر می سازد. این مقاله هر دو DLT مذکور را با تمرکز بر ویژگی های مربوط به طراحی توزیع شده ی آنها مقایسه می کند و به طور خاص ساختارهای داده ی کاربردی برای حفظ دفتر کل، مکانیزم های اجماع نظر و مسایل مربوط به مقیاس پذیری را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می دهد.کلیدواژه ها
فناوری دفتر کل توزیع شده؛ Blochchain؛ IOTA؛ Tangleمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.