بررسی رابطه غنی سازی اوقات فراغت با رویکرد فعالیت بدنی و آسیب اجتماعی در بانوان متقاضی طلاق در بجنورد

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی پیشگیری از آسیب ­های اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: NCPSH01_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 467
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر اکبرزاده

دانشجوی کارشناس ارشد، دانشکده تربیت بدنی، گروه تربیت بدنی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، خراسان رضوی

محمد علی آبادی

کارشناس ارشد، گروه علوم انسانی، دانشکده مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، گلستان

افسانه فرج زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه روان شناسی،دانشکده روانشنناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان،خراسان رضوی

گلنوش بادلی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه روانشناسی،دانشگاه حکیم نظامی،قوچان،خراسان رضوی

چکیده

همواره سوالی غیر مستقیم در روابط زناشویی که منجربه طلاق میشود ، ذهن را به خود مشغول میدارد. ایا روابط زوجین دارای نشاط و فعالیت کافی در مورد هر یک از طرفین را دارا میباشد در این پروژه سعی بر پاسخ گویی به این سوال شده است.از این قرار بود که فعالیت های بدنی و فیزیکی در بین بانوان spss نتیجه : نتیجه های حاصل از بررسی پاسخ ها و نرم افزار متقاضی طلاق به مقدار قابل توجهی پایین میباشد . همچنین اولویت این نوع فعالیت در پنج اولویت برتر وجود نداشت . فعالیت .× هایی از قبیل کار در منزل و مشاهده ی رسانه نیز هم دارای فراوانی بالا و هم از اولویت های اصلی بودند روش کار: بر اساس پرسشنامه ی محقق ساخته و باز پاسخ و ارائه ی ان به بانوان متقاضی طلاق و بانوان متاهل ، رابطه بین .×مولفه های روانی در افرادی که متقاضی طلاق بوده یا نبوده اند بررسی گردیده است از این قرار بود که فعالیت های بدنی و فیزیکی در بین بانوان spss یافته ها: نتیجه های حاصل از بررسی پاسخ ها و نرم افزار متقاضی طلاق به مقدار قابل توجهی پایین میباشد . همچنین اولویت این نوع فعالیت در پنج اولویت برتر وجود نداشت . فعالیت .× هایی از قبیل کار در منزل و مشاهده ی رسانه نیز هم دارای فراوانی بالا و هم از اولویت های اصلی بودند نتیجه گیری: بر طرف کردن موانع ایجاد شده به منظور فراهم کردن اوقات فراغت بانوان به منظور جلوگیری از موارد بنیادی ×تاثیر گذار بر رضایت زناشویی در بنیاد خانواده می باشد

کلیدواژه ها

اوقات فراغت ، فعالیت بدنی ، طلاق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.