استفاده ازباغ های عمودی به عنوان انرژی نو در ساختمان های پایدار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ACUSCONF04_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 332
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانیه جاودانی

کارشناسی ارشد معماری، دپارتمان معماری، دانشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز (الزهرا)، فارس،ایران

فائزه سلطانی منصورآبادی

دانشجوی کاردانی معماری، دپارتمان معماری، دانشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز (الزهرا)، فارس،ایران

زهرا زارع

دانشجوی کاردانی معماری، دپارتمان معماری، دانشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز (الزهرا)، فارس،ایران

چکیده

دانش معماری ، دانشی است که از دیرباز مورد توجه بشر قرار گرفته است. از آنجایی که تمامی ساعات روزانه فرد در فضای بسته ی محل کار یا زندگی یا مراکز مختلف میگذرد ، توجه به این علم بسیار ضروری است. معماری پایدار در واقع نمایانگر ارتباط بین معماری نوین و پایداری فضای محیطی است. از آنجایی که با گسترش بی رویه ی جاده ها و نیز شهرها ، به دنبال افزایش جمعیت ، فضای باز سبز محیطی رو به کاهش بوده و این موضوع در شهرهای بزرگ ، به مشکلی جدی بدل شده است. در حوزه ی دیوار سبز در معماری پایدار ، دانش معماری با توجه به شرایط اقلیمی ، فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و با توجه به مسایل آلاینده ی هوا و نیز افزایش گازهای گلخانه ای ، توجه ویژه ای به محیط زیست درکنار ساخت محیط مناسب زندگی و ایجاد منظرهای متفاوت دارد. در معماری نوین ، علاوه بر ساخت محیط و فضای مناسب کاری و زندگی ، به فضاهای بیرونی نیز توجه ویژه ای شده و در فضای شهری و محیط زیستی نیز ، این دانش وارد شده است. در این دانش نوین که به نام معماری پایدار شناخته میشود ، با رویکرد زیست محیطی به طراحی فضاها میپردازد که از طریق محیط های پایدار شهری خلق کند. یکی از عناصر مورد استفاده در این دانش ، دیوار سبز است. دیوارهای سبز پوشش های گسترده گیاهی هستند که به صورت عمودی بر روی نمای بیرونی و داخلی ساختمانها استفاده میشود. این سازه های سبز،نه تنها به محیط آسیب نرسانده بلکه به گسترش و فعال شدن اکوسیستم نیز کمک شایانی میکند. در حال حاضر ، با توجه به نقش دیوار سبز در معماری ، این عنصر به عنوان روشی در تثبیت محیط های سبز و تلفیق آن در محیط های شهری شناخته شده است.

کلیدواژه ها

باغ عمودی، انرژی های نو، ساختمان پایدار، پایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.