سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ACAECONF02_053
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 947
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازشناسی سیر تحول حفاظت میراث صنعتی با تاکید بر دوره پهلوی اول
چکیده مقاله:
انقلاب صنعتی یکی از مهمترین تغییرات در تاریخ بشر بوده است، در واقع پیشرفت های تکنولوژی بسیار مهمی در آن دوران اتفاقافتاد و تکنولوژی همراه با شیوه های صنعتی به طور مداوم در حال تحول است. موضوع میراث صنعتی به واسطه اهمیت و ارزش هاینهفته در صنعت و به همراه ویران شدن چندین ساختمان صنعتی و منظر شهری در انگلستان مطرح گردید که پس از آن شکلگیری برنامه های گسترده ای در حفاظت، نگهداری و بهره برداری مجدد از مراکز و نواحی و مناظر صنعتی در جهان و توجه به ثبتاین آثار در فهرست میراث جهانی مورد توجه واقع گردید.ایران، اندکی پس از جنگ جهانی اول، وارد مرحله کاملا متفاوتی از توسعه خود شد. بدین ترتیب اولین گام در زمینه پیدایشمعماری صنعتی ایران در دوره پهلوی اول برداشته شد و اصلاحاتی که در آن زمان صورت گرفت تغییراتی در سبک زندگی مردمایجاد نمود. با توجه به سابقه طولانی صنعت در ایران، میزان شناخت از ارزش های ذاتی این صنایع بسیار محدود و تعریف میراثصنعتی در کشور، همچنان مهجور مانده است. این پژوهش با رویکرد کاربردی کیفی به شیوه توصیفی و ارجاع به مطالعات کتابخانهای، اسناد و تصاویر به موضوع پرداخته است. با پرسش هایی به بازشناسی مفاهیم کلی در میراث و بررسی تاریخ صنعت از دوره قاجارتا پهلوی دوم می پردازد. جهت تدقیق موضوع، به معرفی آثار صنعتی پهلوی اول و ارزش های آن پرداخته و راهکارهایی جهتحفاظت و توسعه و ترویج میراث صنعتی در کشور به دست میدهد.
کلیدواژه ها:
میراث صنعتی ، انقلاب صنعتی ، حفاظت میراث صنعتی ، معماری صنعتی ایران ، معماری پهلوی اول ، کارخانه سیمان شهر ری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACAECONF02_053 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/899878/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حناچی، پیروز و خانی، شانلی،1398،بازشناسی سیر تحول حفاظت میراث صنعتی با تاکید بر دوره پهلوی اول،دومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران، کشاورزی و محیط زیست،https://civilica.com/doc/899878
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حناچی، پیروز؛ شانلی خانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، حناچی؛ خانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- میراث صنعتی در جهان و ایران
- تحلیل راهبردی از نقش احیای میراث صنعتی بر سیاستهای توسعه درونزای شهری با رویکرد پایداری اجتماعی (نمونه موردی:کارخانه روغن نباتی شکوفه بابل)
- میراث صنعتی؛ بازطراحی عملکردی کارخانه سیمان ری
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- حفاظت از میراث صنعتی معاصر ایران و تبیین استراتژی های مداخله با نگاهی ویژه به مجموعه کارخانه های معاصر تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثر دیوار آب بند بر نشت از زیر سدهای خاکی در محیط ناهمگن
- اثرات گاز رادون بر روی انسان و محیط زیست
- اثرات و آلودگیهای زیست محیطی تولید آلومینیوم
- احتمال وقوع سونامی در دریای خزر
- ارائه شاخص خرابی کیفی برای ساختمانهای سنتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.