ارزیابی آزمایشگاهی و تئوری تعیین میزان ترکیب بهینه ی الیاف پلی پروپیلن و ژل میکروسیلیس بر میزان مقاومت فشاری بتن C40 در سن 7 روز

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران، کشاورزی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ACAECONF02_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 551
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا عزیززاده

کارشناس ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت اله آملی، گروه فنی و مهندسی، آمل، ایران

سیدحمیدرضا مسیبی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت اله آملی، گروه فنی و مهندسی، آمل، ایران

چکیده

امروزه بتن الیافی با توجه به افزایش نیاز روزافزون به بتنهای جدید متناسب با افزایش ساخت سازه هایبلندمرتبه، وجود سرانه ی جمعیتی بسیار زیاد در ساختمان ها و افزایش بارهای زنده در سازه، افزایش باربر بتن و ... رو به گسترش است. بهره گیری از انواع مواد مختلف و تقویتی در این نوع بتن بطور جدی درحال گسترش و به روز شدن است که این امر محققان را به انجام تحقیقات گسترده در این راستا تشویقنموده است. بدین منظور در پژوهش آزمایشگاهی و تئوری حاضر سعی شده است تا با استفاده از ده طرحاختلاط پیشنهادی که دارای درصدهای مختلف ترکیب دو نوع مادهی پرکاربرد و البته ارزان در صنعتساخت بتن های ساختمانی هستند که شامل الیاف پلی پروپیلن و ژل میکروسیلیس است، تاثیر این دوماده بر تغییرات مقاومت فشاری بتن ارزیابی گردد. نمونه ها بتن الیافی هیبریدی در آزمایشگاه بتن و درابعاد 150x150x150 میلی متر (نمونه های مکعبی) تهیه شده است که با استفاده از بتن در سن 7 روز تحت بارگذاری فشاری با کمک دستگاه جک هیدرولیکی قرار گرفته و نتایج نهایی به صورت مقایسات مختلف در ده طرح اختلاط و نمونه ی بتن شاهد (فاقد الیاف و ژل) صورت پذیرفته است. نتایج نشان داد که طرح اختلاط با عنوان عنوان C-%5M-%1.75PP که حاوی 5% ژل میکروسیلیس و 1/75% الیافپلی پروپیلن است، به عنوان طرح اختلاط با بیشترین مقاومت فشاری شناخته شده است. این طرحاختلاط پیشنهادی بطور میانگین (شامل گروه های A الی H ) دارای مقاومتی فشاری برابر با 46/97مگاپاسکال (در سن 7 روز) است که در مقایسه با نمونه بتن شاهد 47/33% افزایش مقاومت داشته است.

کلیدواژه ها

مقاومت فشاری بتن، الیاف پلی پروپیلن، ژل میکروسیلیس، جک هیدرولیکی، بتن الیافی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.