مروری بر سنتز نانوذرات مغناطیسی و کاربرد آنها جهت تثبیت آنزیم ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
- کد COI اختصاصی: CMTS02_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 701
نویسندگان
دانشجو دوره کارشناسی، گروه زیست فناوری، دانشگاه تخصصی فناوری های آمل، آمل، ایران
استادیار گروه زیست فناوری، دانشکده زیست فناوری، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، آمل، ایران
چکیده
امروزه استفاده از نانوذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی های منحصربه فرد مانند سطح وسیع و نسبت سطح به حجم بالای آن ها پیشرفت چشم گیری داشته است. مواد مغناطیسی، برپایه فلزاتی مانند آهن، کبالت و نیکل و یا اکسیدهای فلزات، به طرق گوناگونی جهت پیشرفت فناوری های نوین به کار گرفته شده اند. در هنگام سنتز این نانوذرات بایستی برخی شرایط کلیدی مانند خواص مغناطیسی ذاتی، اندازه و شکل نانوذرات، پوشش سطحی و بار سطحی نانوذرات، پایداری در محیط آبی و همچنین غیرسمی بودن آنها مورد توجه قرار گیرند.آنزیم ها بیوکاتالیست های گران قیمتی هستند به همین منظور استفاده از نانوذرات مغناطیسی در تثبیت آنزیم یکی راه های مقرون به صرفه در صنعت است. آنزیم های آزاد معمولا ثبات ضعیفی نسبت به pH ، گرما و دیگر عوامل دارند و برای بازیابی و استفاده مجدد دشوار هستند. آنزیم های تثبیت شده نسبت به آنزیم های آزاد در برابر تغییرات محیطی قوی تر و مقاوم ترهستند. علاوه بر افزایش ثبات، آنزیم های تثبیت شده می توانند از مخلوط واکنش جدا شده و برای دوره های مکرر استفاده شوند. ما در این مقاله به بررسی سنتز نانوذرات مغناطیسی و روش های تثبیت آنزیم ها بر روی سطح این نانو ذرات می پردازیم.کلیدواژه ها
نانوذرات مغناطیسی، اصلاح سطح، تثبیت آنزیم ها، روش های تثبیت آنزیم ها روی سطح، نانوذرات Fe3O4مقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.