ارزیابی بیوانفورماتیکی روابط فیلوژنتیکی ومولکولی ژن پیروات دهیدروژناز دریوکاریوت ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
- کد COI اختصاصی: CMTS02_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 764
نویسندگان
دانشجوی ارشد زیست فناوری میکروبی ، دانشکده زیست فناوری ، دانشگاه تخصصصی فناوری های نوین آمل ، ایران
استادیار گروه زیست فناوری میکروبی، دانشکده زیست فناوری ، دانشگاه تخصصصی فناوری های نوین آمل ، ایران
چکیده
آنزیم پیروات دهیدروژناز یکی از مهمترین آنزیم های چرخه اسید سیتریک است که پیرووات را به استیل کوآ تبدیل می سازد. در بررسی حاضر به منظور آگاهی از روند تکاملی و مولکولی ژن پیرووات دهیدروژناز در یوکاریوت ها، آنالیز فیلوژنی و روند انتخاب طبیعی در طی تکامل صورت پذیرفت. از سایت https://web.expasy.org/protparam برای بدست آوردن خواص فیزیکوشیمیایی و از سایت http://www.biogem.org/tool برای آنالیز ساختار دوم پروتئین ها استفاده شد. برای بررسی روابط تکاملی و رسم درخت فیلوژنتیکی و همچنین فاصله ژنتیکی 11 توالی پروتئینی ژن پیرووات دهیدروژناز از نرم افزار Mega6 به همراه bootstrap استفاده شد. توالی ژنی پیرووات دهیدروژناز در یوکاریوت ها که هرکدام یک نسخه از توالی ژن را دارا بودند از بانک اطلاعاتی ژنوم (NCBI) بدست آمده و هم ردیف شدند. درخت فیلوژنی برای ژن مذکور نشان می دهدکه به طور کلی پروتین پیرووات دهیدروژناز در 11 گونه یوکاریوت مختلف مورد بررسی، براساس مسیر تکاملی خود به سه کلاستر مجزا تقسیم می شوند. که گونه Homo sapiens با درصد تفاوت بیشتر از سایر گونه ها دریک کلاستر جداگانه قرار گرفته است. در کلاستر دیگر دوگونه Pteropus alecto و Pteropus vampyrus بیشترین شباهت را نشان دادند . که گونه Homo sapiens بیشترین فاصله ژنتیکی را نسبت به سایر گونه های مورد بررسی نشان داد.کلیدواژه ها
پیرووات دهیدروژناز ، فیلوژنی ، یوکاریوت هامقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.