طراحی سنسور سرعت وناخالصی جریان اب
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: یازدهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه
- کد COI اختصاصی: IREC11_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 542
نویسندگان
رئیس گروه تجهیزات برق ومکانیک دفتر فنی ومهندسی، سازمان اب وبرق خوزستان
مدیر دفتر فنی ومهندسی بهره برداری از منابع آب سازمان اب وبرق خوزستان
چکیده
در بخش مدیریت آب و طراحی سازه های وابسته به آن، همواره بایستی برخی پارامترهای آب، از جمله کیفیت (میزان ناخالصی ها و رسوبات) و سرعت جریان در دسترس باشند. در این مقاله با توجه به مشکلات روش های اندازه گیری موجود واهمیت موضوع روش ودستگاهی ابداع شده است که ضمن برخورداری از دقت بالا، قابل حمل و در اندازه بسیار کوچک وچند منظوره (جهت اندازه گیری میزان رسوبات و ناخالصی و سرعت جریان)، می باشد.در این راست با توجه به سادگی و ارزان بودن و در دسترس بودن فیبر نوری و حساسیت بالای فرایند های نوری به شرایط محیطی، اقدام به طرح تئوری و نیز ساخت نوعی سنسور فیبر نوری شده است که علاوه بر مسائل آبی، می تواند در صنایع نفت و گاز نیز کاربرد داشته باشد. این سنسور شامل دو قسمت می باشد، قسمت اول مربوط به سنجش سرعت وقسمت دوم مربوط به تعیین میزان ناخالصی (رسوبات وآنالیت ها و...) می باشد. بدین ترتیب، یک سیستم مانیتورینگ دائم که تمام سه پارامتر مطرح شده را لحظه به لحظه اندازه گیری و ثبت می نماید در اختیار بهره بردار است با دایر نمودن این سیستم در ایستگاه های هیدورمتری یا در تصفیه خانه ها نیاز به بسیاری از وسایل اندازه گیری و نیز نمونه گیری ها، نخواهد بود و به تبع آن صرفه جویی در نیروی کار وهزینه ها و کاهش خطاهای انسانی خواهد شد.کلیدواژه ها
اندازه گیری سرعت وناخالصی جریان، سنسور سرعت، فیبر نوری، سنسور فیبر نوریمقالات مرتبط جدید
- پایش تغییرات پهنه های آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تحلیل شاخص NDWI
- ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط جدید به جهت ترکیب واحدها برای راه اندازی یک نیروگاه برق آبی در مقیاس بزرگ
- خصوصی سازی مدیریت ریسک در حوزه آب و فاضلاب (مطالعه موردی: شرکت آب وفاضلاب تهران)
- بنچمارکینگ آب واحدهای مسکونی شهری، ضرورت و کاربردها
- شناسایی عوامل موثر بر تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت آب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.