سنجش میزان استفاده از بازی های رایانه ای، پیامدها و نقش آن در یادگیری دانش آموزان دختر پایه ششم مدارس ابتدایی شهرستان کاشان در سال تحصیلی 97-1396

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای؛ فرصت ها و چالش ها
  • کد COI اختصاصی: CGCO04_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد امینی

دانشیار گروه علوم تربیتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه کاشان

فاطمه فخره

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه کاشان

چکیده

هدف از این پژوهش، بررسی سنجش میزان استفاده از بازی های رایانه ای، پیامدها و نقش آن در یادگیری دانش آموزان دختر پایه ششم مدارس ابتدایی شهرستان کاشان در سال تحصیلی 97-1396 است. در پژوهش حاضر از روش تحقیق کمی استفاده گردید. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دختر پایه ششم ابتدایی شهرستان کاشان در سال تحصیلی 97-1396 (N=2237) بوده که از این تعداد، مطابق جدول نمونه گیری کرجسی و مورگان، تعداد 338 نفر دانش آموز با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم جامعه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات که در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفت، پرسشنامه اعتیاد به بازی های رایانه ای (GAS) با آلفای کرونباخ 0/89 بود. تجزیه و تحلیل داده ها در محیط نرم افزار SPPS انجام گرفت که در سطح آمار توصیفی با استفاده از شاخص های آماری مانند فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار، جداول و نمودارها و در سطح آمار استنباطی متناسب با سنجش داده ها از آزمون t استفاده شد. یافته های پژوهش حاضر نشان داد که میزان استفاده از بازی های رایانه ای در بین دانش آموزان دختر پایه ششم ابتدایی شهرستان کاشان، پایین تر از حد متوسط و به میزان 13/27 می باشد. به عبارت دیگر، عدم اعتیاد به بازی های رایانه ای در دانش آموزان دختر پایه ششم ابتدایی شهرستان کاشان در سطح مطلوبی است.

کلیدواژه ها

بازی های رایانه ای، اعتیاد، دانش آموزان، یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.