رابطه بین سبک های تدریس کلاس با انگیزش و پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۳۹۳
محل انتشار: فصلنامه پزشکی نوید نو، دوره: 20، شماره: 64
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 419
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_NNJ-20-64_006
تاریخ نمایه سازی: 17 تیر 1398
چکیده مقاله:
مقدمه: تغییرات و پیشرفت ها در فن آوری آموزشی موجب شده تا آموزشگران، روش های سنتی آموزشی را مورد بازنگری قرار داده و تاکید بیشتری بر اهمیت توجه به سبک های یادگیری دانشجویان در طراحی و ارائه دوره های آموزشی بنمایند. با توجه به اهمیت و نقش سبک های تدریس در میزان یادگیری و رضایتمندی دانشجویان، این مطالعه با هدف بررسی رابطه بین سبک های تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با انگیزش و پیشرفت تحصیلی انجام گرفت. روش ها: مطالعه حاضر از نوع توصیفی_مقطعی بروی ۳۱۳ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال تحصیلی ۱۳۹۳_۱۳۹۴ انجام گرفته است. از ابزار های پیشرفت تحصیلی هرمنس، انگیزش هارتر و سبک تدریس استفاده گردید که روا و پایا می باشند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های توصیفی و استنباطی فریدمن و اسپیرمن استفاده می گردد. یافته ها:یافته ها نشان داده است که بین سبک تدریس و پیشرفت تحصیلی(۰.۰۰۱)و سبک تدریس و انگیزش( ۰.۰۰۷) ارتباط معنی داری مثبت وجود دارد. نتیجه گیری: انگیزش عامل اساس پیشرفت تحصیلی بیان شده است. در واقع انگیزش تحصیلی به طور مستقیم عملکرد تحصیلی را تحت تاثیر قرار میدهد. با ارائه تنوع در سبک تدریس می توان پیشرفت تحصیلی و انگیزش را در دانشجویان تقویت کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نصیبه رجبی میاندره
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، مرکز آموزشی درمانی طالقانی گرگان، گرگان، ایران
محمود رضا چراغعلی
گروه اقتصاد و مدیریت دانشگاه گلستان، گرگان، ایران
سهیلا کلانتری
کارشناسی ارشد آموزش پرستاری، عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی ، مرکز تحقیقات علوم آزمایشگاهی ، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :