نحوه حفاظت از سواحل با استفاده از مصالح بومی با مطالعه موردی سازه های موجود در سواحل بوشهر
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت سیلابهای شهری
- کد COI اختصاصی: USWM01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2066
نویسندگان
چکیده
با توجه به اهمیت حفاظت سواحل دردنیا در کلیه نقاط بندری و در جاهایی که شهرها در حاشیه دریا قرار دارند ساحل سازی از اهمیت به سزایی برخوردار است امروزه فرسایش سواحل باعث از بین رفتن میلیونها دلار و خسارت بر سواحل و اموال عمومی در تمام دنیا می شود بدون محافظت کافی و صحیح سواحل، قسمتهای زیادی از خطوط ساحلی ما قربانی غارت و حمله دریا خواهند شد. در سالهای اخیر به دلیل کمبود سنگهای طبیعی، فرمهای باستانی و سنتی سازه های دریایی و رودخانه ها برای ساخت و نگهداری بسیار گران قیمت خواهند بود. بنابراین مصالحی که درسازه های دریایی و هیدرولیکی استفاده می شوند از سنگریزه های نتراشیده و قلوه سنگهای سنتی و باستانی و سیستم های بتنی به مواد و مصالح و سیستم های ارزانتری تغییر یافته است.کلیدواژه ها
کنترل فرسایش، سازه های حفاظت ساحلی، موج شکن دور از ساحل، مصالح بومی، مصالح ژئوتکستایلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.